OTKRIVAMO JEZIVE DETALJE SA GROBLJA ZBEG! Evo zašto je Zoran Marjanović PRESTAO DA DOLAZI NA JELENIN GROB! ŠOK! (FOTO) (VIDEO)

Autor:

Zabava

04.07.2024

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnici koji rade na održavanju groblja kažu da su na godišnjicu smrti pevačice videli samo njenu najbližu rodbinu.

OTKRIVAMO JEZIVE DETALJE SA GROBLJA ZBEG! Evo zašto je Zoran Marjanović PRESTAO DA DOLAZI NA JELENIN GROB! ŠOK! (FOTO) (VIDEO)

Foto: Tanjug/SAVA RADOVANOVIĆ, Republika

Ekipa portala Republika posetila je danas groblje Zbeg, gde je sahranjena svirepo ubijena pevačica Jelena Marjanović.

Na grobu se nalaze sveže bele kale, ali i buket uvelog cveća, što je jasan znak da Jelenin grob retko ko obilazi, što su za naš portal potvrdili i radnici koji odžavaju groblje.

- Retko ko dolazi na njen grob, bila je njena uža familija u aprilu, na godišnjicu smrti, tetke i sestre dođu, obiđu njenu večnu kuću, drugi niko - rekli su nam radnici pogrebnog preduzeća zadruženog za čistoću, koja je na ovom groblju besprekorna, tako da nema zapuštenih grobova, čak ni tih koje niko ne obilazi, pa pomenuli i Jeleninog supruga Zorana Marjanovića, koji je, prema njhovim rečima, prestao da dolazi na ženin grob:

- Njega uopšte nismo videli. Ni nakon što je pušten iz zatvora, ne dolazi! Nije bio ni na godišnjici. 

Republika

Foto: Tanjug/SAVA RADOVANOVIĆ

Zoranu Marjanoviću danas je nastavljeno suđenje u Višem sudu u Beogradu

Međutim, ono što se da primetiti, Jelenin grob se, uprkos svemu, redovno održava i čisti, zahvaljujući upravo zaposlenima koji održavaju sve parcelame.

Na spomeniku tragično preminula pevačice stoji potresna poruka uklesana na kamenu u obliku knjige.

Sve dok dunavske magle nisu skrile njen lik nisam znao da ovo srce može da pusti dečji krik. Tamo smo taman disali isto, bila mi je svaka pora kože, ja je više grliti ne mogu, sad je na tebi da je zagrliš, bože!

Ove dirljive reči, koje joj je u vidu poslednje poruke posvetio upravo suprug Zoran, kao da su vremenom počele da blede, jer je on nakon Jelenine smrti pronašao utehu prvo pored Zorice Mitorvić, sa kojom je donedavno živeo nevenčano, a posle nje je očito nastavio da se viđa i sa drugim ženama. 

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić, ATA Images

Zoran Marjanović u žiži i zbog navodne veze sa Indi

Ovih dana Marjanović je, pored nastavka suđenja, u žiži javnosti i zbog navodne veze sa Jeleninom koleginicom Indirom Aradinović Indi, sa kojom je pevačica navodno bila u svađi.

Oni su više puta uslikani zajedno, ali je Indi negirala da ima nešto više između njih dvoje osim prijateljstva. Ipak, paparaco sa bazena gde se dodiruju govori nešto sasvim drugačije.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading