FLERT, LJUBAV ILI NEŠTO TREĆE? Svet ubeđen da CVETA LJUBAV između Ilona Maska i Đorđe Meloni, a sada se oglasio i MILIJARDER!

Autor:

Svet

25.09.2024

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledi i osmesi koje su sinoć razmenjivali u Njujorku nikom nisu promakli

FLERT, LJUBAV ILI NEŠTO TREĆE? Svet ubeđen da CVETA LJUBAV između Ilona Maska i Đorđe Meloni, a sada se oglasio i MILIJARDER!

Foto: PCM / Zuma Press / Profimedia

Američki milijarder Ilon Mask negirao je danas da je u "romantičnoj vezi" sa italijanskom premijerkom Đorđom Meloni nakon što ju je nazvao "lepom" na ceremoniji dodele nagrada u Njujorku u ponedeljak.

"Bio sam tamo sa mamom. Nema nikakve romantične veze sa premijerkom Meloni", napisao je Mask na platformi X ispod fotografije na kojoj se vidi kako se on i italijanska premijerka gledaju tokom gala večere.

Mask je na dodeli nagrada rekao da je Meloni "još lepša iznutra nego spolja", a italijanska premijerka je uzvratila da je on "dragoceni genije", preneo je Politico.

On je u ponedeljak uručio Meloni nagradu Atlantskog saveta - "Global Citizen" kada je rekao i da je italijanska premijerka autentična, poštena i promišljena.

 

 

Meloni je zatim održala govor u odbranu zapadnih vrednosti, na kraju kojeg je Mask ustao i aplaudirao, piše Telegraf.rs.

Mask i Meloni sastali su se nekoliko puta tokom poslednjih godina i dele zabrinutosti zbog pada nataliteta na Zapadu, kao i interesovanja za korišćenje veštačke inteligencije.

Američki biznismen je nekoliko puta putovao u Rim i pohvalio je italijansku vladu zbog njene oštre politike prema pitanju imigracija.

Mask je poslednjih meseci javno podržao bivšeg američkog predsednika i republikanskog predsedničkog kandidata Donalda Trampa na predstojećim izborima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading