NE SME SRBIMA NA OČI! Jadranka Barjaktarović nakon SKANDALOZNOG NASTUPA zauvek zatvorila vrata za Srbiju?!

Autor:

Zabava

25.09.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverznoj crnogorskoj pevačici zabranjen je ulaz u Srbiju nakon što je pljuvala po našoj zemlji i provocirala naš narod, ali je nedavno ta zabrana najavljena kao ukinuta.

NE SME SRBIMA NA OČI! Jadranka Barjaktarović nakon SKANDALOZNOG NASTUPA zauvek zatvorila vrata za Srbiju?!

Foto: Shutterstock, ATA images

Predsednik Aleksandar Vučić je nedavno u emisiji na televiziji Pink izneo stav o zabrani ulaska određenim osobama u Srbiju, ističući da je važno da se država razlikuje od drugih u postupanju prema ljudima, bez obzira na njihove stavove o Srbiji.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Pixabay.com

izvođači koji su se našli na listi nepoželjnih

- Nema ko u Srbiji danas nije reagovao od opozicionih političkih partija i takozvane demokratske javnosti. Zato što je neka pevačica, koja kaže da je Srbija genocidna država, i da sam ja diktator, i koja zna da su Srbi zločinci, al voli pare od Srba ovde da uzima. Ćutali su, nijedno saopštenje nije otišlo za Nemanju Berića. 15 dana je bio u zatvoru, tučen i maltretiran - rekao je Vučić na Pinku.

Postoje konkretni primeri sa javne sene kojima je bio zabranjen ulazak u našu zemlju, poput pevačice Selme Bajrami, repera Jale Brata i Bube Korelija, pevačice Jadranke Barjaktarović, starlete Soraje Vučelić, Zvezde Granda Sadika Hasanovića, glumca Feđe Štukana, pevača Alena Mukovića, a konkretna situacija u kojoj je i Aleksandar Vučić reagovao je vezan za pevačicu Severinu. Za svaku osobu kojoj je zabranjen ulazak u Srbiju postoje i razlozi za tu odluku, a kada se budu ukinule liste, njihov ulazak će ponovo biti moguć.

Sada je koleginica Jadranke Barjaktarović za domaće medije rekla kako i pored dozvoljenog povratka, pevačica neće da se vrati u Srbiju.

Foto: Instagram

Jadraknin nastup

- I dalje je ljuta zbog svega što se desilo. Smatra da ništa nije kriva i zato nema nameru da kroči u Srbiju. Bukvalno mi je tako rekla. Doduše, otkako je izbio skandal i nastao haos, nije imala ponude iz Srbije za nastupe. Zato je Jadranka i odlučila da više ne daje izjave u vezi s tim slučajem, niti da dolazi da peva u Beogradu, konkretno, neće da prelazi granicu s našom zemljom - rekla je njena koleginica, koja je zamolila za diskreciju, piše Kurir.

Podsećamo, Jadranka je tokom političke proslave u Crnoj Gori izmenila tekst svoje pesme na način koji je uvredio Srbiju. Umesto originalnog stiha "Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine", pevala je "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije". Nakon što je saznala za posledice svojih reči, Jadranka je bila vraćena sa srpske granice prilikom pokušaja da uđe u Beograd, a odluka o zabrani ulaska u Srbiju odmah je stupila na snagu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading