HOROR U ŠKOLI! DEVOJČICA NOŽEM NASRNULA NA DVE NASTAVNICE: Pre nego što su je obuzdali IZBOLA I JEDNU UČENICU (UZEMIRUJUĆI SNIMAK)

Autor:

Svet

05.10.2024

22:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi povređeni su prebačeni u bolnicu

HOROR U ŠKOLI! DEVOJČICA NOŽEM NASRNULA NA DVE NASTAVNICE: Pre nego što su je obuzdali IZBOLA I JEDNU UČENICU (UZEMIRUJUĆI SNIMAK)

Foto: Printscreen

Na suđenju je prikazan je snimak sigurnosnih kamera na kojem se vidi trenutak kada je četrnaestogodišnja učenica navodno izbola dve nastavnice i drugu učenicu iz škole  Amman Valley, u Amanfordu, Velika Britanija, u aprilu ove godine, prenosi britanski Metro.

Mirno posmatrala snimak

Devojčica je tokom suđenja sedela dok je video prikazivao užasne scene njenog napada na nastavnice Fionu Elias i Liz Hopkin, kao i drugu učenicu. Na snimku se vidi kako devojčica pokušava da napadne nastavnicu Elias, dok je nastavnica Hopkin pokušala da je obuzda, pre nego što je zadobila udarac nožem u vrat.

Republika

Foto: Printscreen

Učenica napala nastavnicu nožem

 

Takođe, prikazano je kako devojčica napada drugu učenicu, pre nego što su zaposleni u školi uspeli da je savladaju.

Negira pokušaj ubistva

Devojčica, čiji identitet ne može biti otkriven zbog zakonskih ograničenja, već je priznala krivicu za nanošenje teških povreda sa namerom i posedovanje oštrog predmeta na školskim prostorijama, ali negira optužbe za pokušaj ubistva.

Tužilac Vilijam Hjuž izjavio je da je nastavnica Hopkin pretrpela najteže povrede i da je morala biti helikopterom prebačena u bolnicu u Kardifu, gde je primila tretman za rane na vratu, kolenu, donjem delu noge, grudima i ispod lopatice.

Nastavnica Elias i napadnuta učenica takođe su prevezene u bolnicu u Svonziju, gde su lečene od povreda.

Izmenjen snimak napada

Krunsko tužilaštvo objavilo je izmenjenu verziju snimka, koja prikazuje sukob između učenice i nastavnika pre i posle napada, kao i događaje koji su prethodili incidentu.

 

 

Na sudu je snimak prikazao detaljno kretanje učenice tog dana. Prvo je ušla u salu donje škole, gde je provela pola sata sedeći iza zavese pored bine, gde je nožem, kojim je kasnije izvela napad, bušila pod.

Pokazala nož prijateljima

Kasnije se vratila u salu da se pridruži prijateljima, pre nego što je nastavnica Elias ušla i naložila joj da napusti prostoriju, rekavši joj da nema dozvolu da bude tamo.

Republika

Foto: Printscreen

Učenica napala nastavnicu nožem

 

Učenica je nastavila razgovor sa nastavnicom Elias u hodniku, prateći je pre nego što se vratila u salu i pokazala nož ostalim učenicima. Delila je piće sa jednim dečakom, pre nego što je izašla napolje za nastavnicom Elias.

Napad

Isprva je prošla pored nastavnice, koja je razgovarala sa nastavnicom Hopkin, da bi se zatim okrenula i počela razgovor sa njima. Oko dva minuta su razgovarale dok je devojčica držala ruke u džepovima, a onda je iznenada izvadila nož i započela napad.

Napad na nastavnicu Elias počeo je oko 11:17 časova, dok je nastavnica Hopkin pokušavala da je obuzda pre nego što je devojčica ubode u nogu. Dok je nastavnica Elias uspela da pobegne, druga nastavnica je izgubila kontrolu nad devojčicom, koja joj prilazi licem u lice i ubada je jednom u vrat, a zatim u leđa.

Nastavnica Hopkin je uspela da pobegne, ostavljajući devojčicu kratko samu, pre nego što su zaposleni, Stiven Haget i Darel Kembel, stigli i pokušali da je smire. Devojčica je tada krenula ka grupi učenika, pre nego što je napala jednu devojčicu nožem.

Darel Kembel je zatim uspeo da je savlada i obuzda.

Suđenje se nastavlja u ponedeljak.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading