EVO KAKO SE U EU BORE PROTIV SAMOZVANIH EKOLOŠKIH AKTIVISTA! Đorđa Meloni sprema posebnu uredbu zbog njih, a zbog demonstriranja će se ići i u zatvor!

Autor:

Svet

10.10.2024

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi demonstranti koji budu kočili normalno funkcionisanje države biće suočeni sa zatvorskom kaznom od dve godine.

EVO KAKO SE U EU BORE PROTIV SAMOZVANIH EKOLOŠKIH AKTIVISTA! Đorđa Meloni sprema  posebnu uredbu zbog njih, a zbog demonstriranja će se ići i u zatvor!

Foto: FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ bs

FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ bs

Italija i njena premijerka Đorđa Meloni rešili su da stanu na put ekološkim aktivistima i borcima protiv klimatskih promena koji blokiraju puteve i infratrukturne projekte, a vrlo često dolaze i u sukob sa policijom.

Republika

Foto: Printscreen

Đorđa Meloni rešila da uđe u klinč sa agresivnim ekološkim aktivistima

 

Naime, u Italiji se finalizira Uredba koja će kriminalizovati radnje kao što su blokade puteva i "pružanja otpora policiji", a sve pod velom demostracija za dobrobit čovečanstva.

Svi demonstranti koji budu kočili normalno funkcionisanje države biće suočeni sa zatvorskom kaznom od dve godine.

Lažni ekolozi trenutno svojim besmislenim narativom prave opštu pometnju širom Evrope i sveta.

Podsećamo, i u Srbiji su česte demonstracije samozvanih ekoloških aktivista, koji pod parolom odbrane i "zaštite životne sredine" prave haos po ulicama, ruše, blokiraju saobraćajnice, ali i važne infrastrukturne projekte, od kojih bi cela zemlja imala ozbiljnu korist.

Iako se deklarišu kao veliki ekološki borci i navodno demonstriraju zbog očuvanja prirode, cilj većine njih jeste da se zemlja destabilizuje i smeni vlast koju je narod izabrao. Najprostije rečeno, njihovo protestovanje i mitingovanje nema nikakakve veze sa onim za što se tobože bore, već ima jaku političku pozadinu.

Trebalo bi naglasiti da u Srbiji takve uredbe ne postoje, da takozvani ekološki aktivisti ne trpe presije vlasti, uprkos tome što su u više navrata blokirali puteve, a koče i ozbiljne projekte, poput projekta Jadar i rudarenje litijuma.

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading