LIK POKOJNOG ŠABANA ŠAULIĆA SE PRIKAZAO NA KONCERTU ĆERKE ILDE! Nestvarna SCENA dovela sve do SUZA, niko ne prestaje da PLAČE (VIDEO)

Autor:

Zabava

10.10.2024

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hologram u tri dimenzije izazvao suze Šaulićevoj i publici!

Od smrti kralja folka, Šabana Šaulića, prošlo je više od pet godina ali njegova muzika će živeti večno, a njegova ćerka Ilda našla je način kako da njen voljeni otac bude deo koncerta koji je održala u MTS dvorani. 

Naslednica legendarnog pevača otpevala je prvu strofu pesme "Ne plači dušo" nakon čega se iz izmaglice pojavio trodimenzionalni hologram Šabana koji je izveo drugu strofu pesme. Ovo je ganulo sve u publici pa su mnogi zaplakali, a suze su bile i u očima Ilde koja se potom obratila ocu i otpevala mu pesmu "Suza" koju mu je posvetila.

Hvala vam najlepše, hvala vam od srca! Svi su me pitali šta će mi najviše nedostajati na ovom drugom solističkom koncertu i ja sam naravno rekla da je to izostanak mog oca, ali eto, bar na ovaj trenutak je on ovde sa mnom i sa vama večeras - rekla je pevačica.

Republika

Foto: Goran Jovanović

Ilda Šaulić prikazala oca Šabana u vidu holograma

Inače, koliko je naslednica kralja folka popularna ne samo kod publike već i kod kolega, svedoči i to što je ogroman broj kolega došao da je podrži u trijumfu. Među onima koji su uživali u njenim pesmama bili su Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, Miroslav Ilić sa suprugom Gordanom, Vesna Zmijanac, Dragana Katić, Vesna Milanović, Goran Čomor, Dajana Paunović, Emir Habibović sa suprugom Tamarom, a Ildina porodica je još jednom pokazala kolika ih ljubav vezuje tako da su u pesmama uživali njen surpug Bojan i ćerka Ema, majka Gordana, sestra Sanela sa suprugom Zoranom Mirkovićem i brat Mihajlo sa suprugom Marinom.

Republika

Foto: Goran Jovanović

Ilda Šaulić održala koncert

Ilda je na scenu izronila iz bine u raskošnoj crvenoj haljini i otpočela nastup za pamćenje baladom "Volim te", a iza toga su usledili brojni hitovi koji su obeležili njenu karijeru. Najemotivniji trenutak bio je kada je otpevala uz pratnju orkestra pod upravom Endžija Mavrića blok pesama Šabana Šaulića, koji je ganuo sve prisutne a Ildi izazvao suze u očima. 

Republika

Foto: Goran Jovanović

Ilda Šaulić održala koncert

Gosti na koncertu bili su Peđa Medenica i Bojan Vasković iz "Leksington" benda koji su Ildi čestitali na uspehu i poželeli još mnogo uspešnih koncerata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading