HELIKOPTER SE ZAKUCAO U RADIO TORANJ! Stradale četiri osobe, među njima i dete (UZNEMIRIJUĆI VIDEO)

Autor:

Svet

21.10.2024

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Horor u Hjustonu!

HELIKOPTER SE ZAKUCAO U RADIO TORANJ! Stradale četiri osobe, među njima i dete (UZNEMIRIJUĆI VIDEO)

Foto: Printscreen/X/@KHOU

Tragedija u Hjustonu: Helikopter se sudario sa radio-tornjem, stradale četiri osobe, uključujući dete.

 

 


Uznemirujući sigurnosni snimak zabeležio je trenutak kada je turistički helikopter udario u radio-toranj u Hjustonu, ubivši sve četiri osobe koje su se nalazile u njemu, uključujući i dete. Helikopter se vidi kako bljeska dok leti nebom Teksasa kasno u nedelju - pre nego što iznenada zasvetli u jakom plamenu udarivši u radio-toranj visok oko 300 metara. Nakon snažnog udara, privatni helikopter Robinson R44 II, obavijen plamenom, strmoglavljuje se na zemlju, vukući sa sobom toranj. Drugi snimci pokazali su plamen koji prekriva zemlju dok se požar proširio na barem 180 metara, dok su istražitelji pretraživali preko 16 hektara zemlje u potrazi za dokazima i olupinom.

Lokalno stanovništvo u šoku

Sva četiri putnika, uključujući i dete, koji su se nalazili na "letu turističkog obilaska vazduha", prema Federalnoj upravi za vazduhoplovstvo, poginuli su. Do ranih popodnevnih časova u ponedeljak, nijedan od njih nije bio identifikovan, a nije bilo odmah jasno zašto je helikopter udario u toranj. Ignacio Sandoval je rekao za Houston Chronicle da bi, da je toranj pao u drugom pravcu, njegova kuća u Ennisu bila uništena. "Zvučalo je kao bomba", rekao je on o sudaru. Ljudi koji su prisustvovali jesenjem festivalu u obližnjoj crkvi Our Lady of Guadalupe počeli su vrištati i zaustavili svoj bend nakon što su čuli stravičan sudar. "Videli smo ovu svetlu tačku kako leti prema crkvi", rekao je Marco Perez za medij. "Ta svetlost se pretvorila u narandžasto-crvenu vatrenu loptu."

Istraga i posledice

Policija u Houstonu saopštila je da su detektivi u ponedeljak počeli da pretražuju preko 16 hektara zemlje oko mesta nesreće u potrazi za dokazima povezanim sa incidentom. Bilo je izveštaja o oštećenjima vozila, uključujući i razbijeni vetrobran u susedstvu nedaleko od mesta pada. Nekoliko stanovnika takođe je prijavilo da su delovi olupine završili u njihovim dvorištima. Nacionalni odbor za bezbednost saobraćaja saopštio je u ponedeljak da je helikopter bio u funkciji "leta turističkog obilaska vazduha" kada se srušio. Radio-toranj je bio u vlasništvu španske medijske mreže Univision sve do septembra kada ga je kupila KAMA-FM, javio je medij. Zvaničnici su naveli da niko na zemlji nije povređen u incidentu. Istraga o nesreći je i dalje u toku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading