MLADIĆ NIKADA NIJE PRAO ZUBE, PA OTIŠAO KOD ZUBARA: Kada je otvorio usta svi su BILI ŠOKIRANI (VIDEO)

Autor:

Svet

23.10.2024

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji ga nisu podsticali na higijenu

MLADIĆ NIKADA NIJE PRAO ZUBE, PA OTIŠAO KOD ZUBARA: Kada je otvorio usta svi su BILI ŠOKIRANI (VIDEO)

Foto: YouTube Printscreen/vmmedia9740

Mnogi ljudi smatraju pranje zuba neizostavnim delom svoje dnevne rutine, ali jedan mladi Britanac, po imenu Džej, iznenadio je javnost priznanjem da nije prao zube punih 20 godina. Ova priča je privukla pažnju kada je Džej postao glavni akter u popularnoj TV-seriji "Sramna tela" koja pomaže ljudima sa raznim telesnim problemima.

Neodgovorna navika

Republika

Foto: pixabay.com

Pregled kod zubara

U epizodi snimljenoj 2017. godine, tada 21-godišnji Džej otkrio je javnosti detalje o svom životu i zašto nije prao zube godinama. On je objasnio da ga roditelji nisu podsticali na higijenu zuba u detinjstvu, a tokom godina je konzumirao nezdravu hranu i gazirana pića, što je dodatno pogoršalo situaciju.

- Godinama sam jeo pogrešnu hranu, pio gazirana pića. Uopšte nisam vodio računa -  kazao je.

Šokantni pregled

Nakon što je pristao da se podvrgne stomatološkom pregledu pred televizijskom kamerom, Džej je šokirao stomatologa Džejmsa Rasela svojim priznanjem da nije koristio četkicu za zube niti konac.

- Nisam ih prao četkicom, koristio konac i slično - priznao je.

Zubar je odmah primetio ozbiljne posledice ovakvog zanemarivanja oralne higijene, pa su neki zubi čak izgledali kao da su istrulili.

Rešenje i transformacija

Iako je situacija bila ozbiljna, Džej je bio ohrabren kada je saznao da postoji rešenje za njegov problem. Preporučeno mu je da stavi krunice, ali uz stroge savete da promeni svoje navike kako bi očuvao zdravlje zuba. Nakon stomatološke intervencije, Džej je doživeo neverovatnu transformaciju, a njegov blistavi osmeh je postao simbol novog početka u održavanju oralne higijene.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading