NAJMANJE 24 POGINULIH i PETORO POVREĐENIH! Horor u Meksiku! Autobus pun putnika sudario se sa prikolicom koja se odvojila od kamiona!

Autor:

Svet

26.10.2024

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve osobe su još u kritičnom stanju.

NAJMANJE 24 POGINULIH i PETORO POVREĐENIH! Horor u Meksiku! Autobus pun putnika sudario se sa prikolicom koja se odvojila od kamiona!

Foto: Tanjug/AP

Najmanje 24 osobe su poginule, a pet povređeno, u saobraćajnoj nesreći u centalnom Meksiku kada se prevrnuo autobus sa putnicima.

Autobus se pre prevrtanja sudirio sa prikolicom koja se odvojila od kamiona koji je prevozio kukuruz, saopštile su u subotu meksičke vlasti.

Prvobitno je saopšteno da je 13 osoba poginulo, ali kako su minuti prolazili, broj mrtvih je porastao na 24 osobe, a pet povređenih, koji su prebačeni u bolnice u gradu Zakatekasu, od kojih su dvoje prijavljeni u kritičnom stanju.

Nesreća se dogodila u petak u ponoć kada je autobus krenuo iz Tepića u zapadnomeksičku državu Najarit za Ciudad Huarez u severnom Meksiku. Povređeni su bili na lečenju u bolnici u Zakatekasu.

Huan Manrikez Moreno, koordinator Nacionalne garde u Zakatekasu, rekao je u video izjavi objavljenoj na društvenim mrežama da se prikolica kamiona otkačila na autoputu.

Putnički autobus se sudario sa prikolicom i prevrnuo se na desnu stranu.

Rodrigo Rejes Mugerza, generalni sekretar vlade u Zakatekasu, takođe je podelio izjavu sa mesta nesreće.

- Šaljemo našu solidarnost i saučešće svim porodicama i ljudima koji su izgubili voljenu osobu u ovoj nesrećnoj nesreći - rekao je on.

On je dodao da je autoput na kojem se dogodila nesreća zatvoren pošto su zvaničnici obezbeđivali to područje. Vlasti su saopštile da će uskoro objaviti imena povređenih kako bi porodice mogle da ih identifikuju. 

Prvobitno je saopšteno da je 13 osoba umrlo, ali kako su minuti prolazili, broj mrtvih je porastao na 24 osobe, a pet povređenih, koji su prebačeni u bolnice u gradu Zakatekasu, od kojih su dvoje prijavljeni u kritičnom stanju.

Bonus video

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading