LJUBAVI, DUŠA ME BOLI! Bivši dečko JAVNO ismejava Aleksandru Nikolić zbog veze sa Filipom: "Aleks, izdrži, volim te!"

Autor:

Vesti

20.12.2022

22:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši učesnik "Zadruge" Marko Janjušević Janjuš nije izdržao, a da se ne oglasi povodom novonastale situacije u Beloj kući.

LJUBAVI, DUŠA ME BOLI! Bivši dečko JAVNO ismejava Aleksandru Nikolić zbog veze sa Filipom: "Aleks, izdrži, volim te!"

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Naime, njegovu bivšu devojku Aleksandru Nikolić ostavio je Filip Car (takođe Aleksandrin bivši) i preorjentisao se na Maju Marinković, bivšu devojku i Janjuša i Cara.

Janjuša, po svemu sudeći, ludo zabavljaju zbivanja u Beloj kući, a posebnu mu je pažnju privukla Aleksandrina patnja. Bivši košarkaš prokomentarisao je na Instagramu video u kom Aleksandra plače zbog Cara i Maje.

Foto: instagram

 

 

- Izdrži, ljubavi moja. Joj, duša me boli... Produkcijo, molim vas uvedite me, ja ovo ne mogu da gledam - napisao je Janjuš uz smajli koji plače.

Foto: instagram

Janjuš se smeje Aleksandri

 

Janjuš se tu nije zaustavio, već joj je posvetio i stori. Uz fotku Cara i Maje objavio je pesmu "Od ljubavi do mržnje" i napisao:"Aleks, izdrži, volim te", a budući da je poznat po svom sarkazmu, ironiji i smislu za humor, mnogima na mrežama bilo je jasno da je na ovaj način ismejao Aleksandru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading