AUTOMOBIL PROPAO U RUPU! Incident na Zvezdari, krater nasred ulice! (VIDEO)

Autor:

Vesti

28.06.2024

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još uvek nije jasno da li je ova rupa nastala usled sinoćnjih obilnih padavina ili je pak već postojala, a ovaj incident je samo skrenuo pažnju na nju.

AUTOMOBIL PROPAO U RUPU! Incident na Zvezdari, krater nasred ulice! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

Danas se dogodio incident u Vranjskoj ulici na Zvezdari, kada je automobil jednog Beograđanina propao kroz krater u asfaltu.

 

 

Snimak ovog događaja brzo se proširio društvenim mrežama, prikazujući kako je prednji desni točak automobila marke "Volvo" završio u rupi na putu.

Još uvek nije jasno da li je ova rupa nastala usled sinoćnjih obilnih padavina ili je pak već postojala, a ovaj incident je samo skrenuo pažnju na nju.

Podsećamo da rupe na putu u Beogradu nisu retkost. Žitelji Karlovačke ulice u Zemunu, posebno roditelji koji svakodnevno vode i odvode svoju decu u vrtić "Mali Princ", uputili su nedavno apel nadležnim institucijama za hitnu sanaciju opasne rupe koja se  pojavila na kolovozu ispred ovog vrtića.

Propadanje asfalta ispred samog vrtića postalo je ozbiljna sigurnosna pretnja za sve koji koriste ovaj deo ulice, posebno što je rupa toliko velika da u nju može, bez problema, da upadne dete. Dakle, ova rupa ne predstavlja samo potencijalnu opasnost za vozila, postoji i rizik od povređivanja pešaka, posebno najmlađih koji tu svakodnevno prolaze. Sa druge strane, i asfalt oko rupe je toliko napukao da postoji ozbiljna opasnost da iako neko na njega stane da može da propadne i u najboljem slučaju se samo povredi.

Apelujemo na nadležne institucije da hitno reaguju i saniraju ovu rupu kako bi se osigurala sigurnost svih građana, posebno dece koja pohađaju vrtić "Mali Princ".

Najgore od svega je što rupa na putu nije uopšte obeležena.

Podsećamo da su rupe na putu nisu retka pojava i da obično nisu uopšte obeleženo.

Tako se građani dovijaju na razne načine da ukažu na ovaj problem.

Skoro je na mrežama osvanula rupa u Dobanovačkoj u Zemunu u koju je neko stavio metlu kako bi je označio i signalizirao ljudima da je "opasnost na putu"

Građani Kaluđerice su našli još originalniji način da obeleže rupe na putu. Nedavno je na mrežama osvanuo video strašila, koji sedi na ulici i upozarava ljude na opasnost,

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading