ODVRATNO! Dostavljač WOLT-a uhvaćen kako URINIRA usred zgrade (VIDEO)

Autor:

Vesti

05.07.2024

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašna scena uhvaćena na sigurnosnoj kameri!

ODVRATNO! Dostavljač WOLT-a uhvaćen kako URINIRA usred zgrade (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/moj_beo_grad_

Dostavljač brze hrane, koji je stanarima zgrade doneo hranu, nakon što su je naručili preko aplikacije Wolt, uhvaćen je na sigurnosnoj kameri kako urinira na prvom spratu zgrade u kojoj je izvršio dostavu.

Prosledio bi i sliku i dokaz o dostavi jer smo sve proverili i na ovaj način želimo mi stanari zgrade da prosto upozorimo i druge da znaju šta može da se desi kada im stiže WOLT dostavljač.Naravno ukoliko to možete objaviti.

 

 

Sličan incident već se desio u martu 2023. godine, kada se pojavio video-snimak na kome se vidi kako dostavljač urinira u jednoj zgradi na Dorćolu.

- Svi smo bili u šoku kada smo odgledali snimak. Taj dostavljač bez obzira da li je u tom trenutku nosi hranu ili ne nosiće je nakon toga i to prljavim rukama. Treba upozoriti ljude na ovakve grozne slučajeve pojedinaca. - rekao je jedan od stanara.

Stanari su odmah slučaj prijavili "Glovu". Nakon što se ovo desilo u jutarnjim satima komšinica iz zgrade je snimak poslala u grupi stanara i pitala da li je neko nešto poručivao, ali se niko nije javio. Odmah nakon što je urinirao pobegao je.

- Stanari su nas obavestili o ovome. Ovaj slučaj treba da prijave policiji. Mi nadležnima stojimo na raspolaganju što se tiče podataka. Koliko smo upućeni u ovaj slučaj dostavljač nije imao dostavu, ali naglašavamo da naša kompanija nema toleranciju na ovakve slučajeve - rečeno je iz dostavljačke firme "Glovo" tom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading