TAKOVSKA I PANČEVAC VRVE OD VOZILA! Ove delove Beograda pokušajte da izbegnete! (FOTO)

Autor:

Vesti

20.09.2024

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutarnji špic i pripreme za vikend uzele danak!

TAKOVSKA I PANČEVAC VRVE OD VOZILA! Ove delove Beograda pokušajte da izbegnete! (FOTO)

Foto: Republika

U Beogradu, kao i svakog radnog dana, jutros su zabeležene gužve na nekoliko saobraćajnica. Na Pančevačkom mostu, u smeru ka Beogradu, primećene su velike kolone vozila, dok je druga traka i dalje prohodna. Slična situacija je i na Autokomandi, Mostaru i Takovskoj ulici, gde vozači moraju da izdvoje dodatno vreme za putovanje.
 

 

  • Stanje na novobeogradskim ulicama


Srećom, situacija na Novom Beogradu je nešto bolja, sa manje gužvi na Jurija Gagarina, dok na Slaviji nema zastoja. Povećana frekvencija saobraćaja primećena je jedino kod Trga Nikole Pašića i u Bulevaru kralja Aleksandra.
  • Izmene u javnom prevozu zbog vojne manifestacije


Važno je napomenuti da će danas, od 7 do 16 sati, doći do izmena u javnom prevozu zbog prikaza sposobnosti Vojske Srbije "Zastava 2024" na vojnom aerodromu "Pukovnik-pilot Milenko Pavlović" u Batajnici. Sekretarijat za javni prevoz saopštio je da će tokom održavanja manifestacije biti potpuno obustavljen saobraćaj u Ulici pukovnika Milenka Pavlovića, na delu od raskrsnice ulica Jovana Brankovića i Carice Jelene do raskrsnice ulica Novosadska i Drage Mihailović u Batajnici, osim za vozila privremene autobuske linije 706AM.

Ove informacije su od velike važnosti za sve građane koji koriste javni prevoz, kako bi mogli da planiraju svoje putovanje i izbegnu moguće neprijatnosti usled izmena u saobraćaju.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading