Priznanje "Zvezde Beograda 2023” Centru za socijalni rad Stari grad

Autor:

Vesti

01.10.2024

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priznanja „Zvezde Beograda 2023” dobiće 20 udruženja, pojedinaca, institucija i organizacija

Priznanje "Zvezde Beograda 2023” Centru za socijalni rad Stari grad

Foto: Starigrad

Direktorka Kancelarije za mlade Grada Beograda Milica Papić uručila je danas Centru za socijalni rad Stari grad priznanje „Zvezda Beograda 2023, koje je u ime ovog centra primila direktorka Tatjana Pejović.

 

 

– Ovu nedelju posvetili smo podršci institucijama i udruženjima koji su imali značajan doprinos u oblasti socijalnog rada i inkluzije. Kancelarija je sa Centrom za socijalni rad Stari grad imala sjajnu saradnju u prethodnom periodu. Tokom prošlogodišnjih novogodišnjih praznika Kancelarija za mlade je korisnicima Centra uručila novogodišnje paketiće, a takođe smo sarađivali i u obeležavanju Međunarodnog dana mladih – istakla je Milica Papić.

Ona je istakla da Kancelarija za mlade Grada Beograda od 2016. godine tradicionalno dodeljuje priznanja „Zvezde Beograda”. U prethodnih pet godina priznanje je dobilo 127 pojedinaca, udruženja, organizacija i institucija.

Priznanja „Zvezde Beograda 2023” dobiće 20 udruženja, pojedinaca, institucija i organizacija, na predlog Kancelarije za mlade, Sekretarijata za zdravstvo i Sekretarijata za socijalnu zaštitu, čime se potvrđuje odlučnost Grada Beograda da davanjem podrške osnaži udruženja, institucije i pojedince na projektima od značaja za Grad Beograd.

– Ove godine simbolično priznanje „Zvezde Beograda 2023” uručujemo prilikom posete izabranim udruženjima, organizacijama, institucijama i pojedincima. Želimo da svakom dobitniku ukažemo poštovanje i pružimo adekvatniji vid promocije projekta i rada samog udruženja, organizacije, institucije i pojedinaca, posetom njihovim radnim prostorijama. Na taj način bolje se upoznajemo sa njihovim radom i dobrim idejama koje primenjuju na teritoriji grada Beograda – naglasila je Papićeva.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading