BEBA DOBILA RETKO IME SNAŽNE SIMBOLIKE! Otkriveni DETALJI o novom članu porodice pevačice Nadice Ademov!

Autor:

Zabava

01.10.2024

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kako će se sin prvenac zvati!

BEBA DOBILA RETKO IME SNAŽNE SIMBOLIKE! Otkriveni DETALJI o novom članu porodice pevačice Nadice Ademov!

Foto: ST/Dragan Kadić

Nadica Ademov

Poznata pevačica Nadica Ademov danas je doživela veliku radost, jer je posle 11 meseci od rođenja ćerke Meline, donela na svet zdravog dečaka.

Porodila se u 37. nedelji trudnoće u privatnoj klinici, a kako navode domaći mediji, sam porođaj je protekao bez ikakvih komplikacija. Ponosni roditelji, Nadica i Damir, su presrećni zbog dolaska njihovog naslednika na svet.

Foto: Republika

Nadica na svet donela preslatkog dečaka!

Simbolika imena Amel

Mladi roditelji su odabrali ime Amel za svog sina, pokazujući još jednom svoju pažnju i brižnost prilikom biranja imena za svoju decu. Ime Amel potiče iz arapskog jezika i nosi veliku simboliku, jer znači želja, nada, cilj, ali takođe nosi i konotaciju rad, aktivnost i delo.

Nadica Ademov je uspešna pevačica koja je stekla veliku popularnost svojim talentom i radom, a sada je dobila još jedan razlog za slavlje - dolazak sina Amela na svet. Srećni roditelji su zahvalni na podršci koju su dobili od porodice, prijatelja i fanova tokom ovog posebnog perioda.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Nadica

Radost i nestrpljenje: Dočekivanje sina Amela

Nadica i Damir su s nestrpljenjem iščekivali dolazak svog sina Amela, a sada kada je on konačno stigao, njihova radost je neizmerna. Porodično okupljanje i slavlje su neizbežni, jer dolazak novog člana porodice uvek donosi posebnu toplinu i radost.

Svi fanovi i pratioci pevačice Nadice Ademov su oduševljeni vestima o rođenju malog Amela i šalju im najlepše želje i brojne čestitke. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading