PUTIN ĆE UPOTREBITI NAJSMRTONOSNIJE ORUŽJE! Lukašenko upozorio Zapad da Rusija broji sitno

Autor:

Vesti

23.10.2024

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više nema nazad!

PUTIN ĆE UPOTREBITI NAJSMRTONOSNIJE ORUŽJE! Lukašenko upozorio Zapad da Rusija broji sitno

Foto: Tanjug/AP

Lukašenko upozorava na mogućnost upotrebe oružja u Ukrajini

Beloruski lider Aleksandar Lukašenko izneo je zabrinjavajuće pretpostavke o mogućem uvođenju NATO trupa u Ukrajinu i mogućnosti korišćenja najopasnijeg oružja od strane Rusije. Lukašenko je istakao da postoji opasnost da Rusija upotrebi oružje ukoliko NATO uvede trupe u Ukrajinu, a posebno je prokomentarisao glasine o navodnom prisustvu severnokorejske vojske na strani Rusije.

Ruski vojnici i pregovori o miru

Lukašenko je naglasio da smatra da prisustvo severnokorejske vojske nije potrebno ruskom rukovodstvu i vojsci, ističući da u Ukrajini već postoji dovoljan broj Rusa na frontu. Takođe, naglasio je da je neophodno prekinuti sukob između Rusije i Ukrajine i da je za to potrebno započeti pregovore, ističući da je mir moguće uspostaviti pregovaračkim putem.

Rešavanje konflikta između Rusije i Ukrajine

Lukašenko je istakao da je za rešavanje sukoba između Rusije i Ukrajine neophodno prekinuti sukob i započeti pregovore. Naglasio je da je potrebno sprečiti dostavljanje municije Ukrajini i ponovno naoružavanje ukrajinske vojske kako bi se uspostavilo primirje.

U zaključku, beloruski lider je istakao spremnost Minska da sarađuje sa Kijevom, ali je naglasio da je pre svega neophodno prekinuti sukob između Rusije i Ukrajine. Svoje stavove je izneo u intervjuu za Bi-Bi-Si, naglašavajući važnost pregovora i mirnog rešavanja sukoba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading