MLADA AUSTRALIJANKA DOŠLA KOD NAS PA ODMAH OPLELA PO SRBIMA: "Ja sam ostala u šoku, ovo je moje NEPOPULARNO MIŠLJENJE O BEOGRADU" (VIDEO)

Autor:

Vesti

23.10.2024

22:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograd je evropski Berlin

MLADA AUSTRALIJANKA DOŠLA KOD NAS PA ODMAH OPLELA PO SRBIMA: "Ja sam ostala u šoku, ovo je moje NEPOPULARNO MIŠLJENJE O BEOGRADU" (VIDEO)

Foto: Instagram Printscreen/where.is.rory

Rori, mlada putnica iz Melburna, Australija, otkrila je Beograd kao jedno od najnezaobilaznijih mesta na svojoj evropskoj avanturi. Ona je priznala da je odluka da napravi pauzu u Beogradu bila jedna od najboljih odluka tokom njenog putovanja.

Nezaboravno iskustvo

Kako je objasnila, ono što je započelo kao nasumična stanica, pretvorilo se u nezaboravno iskustvo. Otkrila je ne samo čari grada i ljubaznost lokalnog stanovništva, već i jedinstven noćni život koji parira najpoznatijim svetskim metropolama.

Beograd - Evropski Berlin

Rori je uporedila Beograd sa Berlinom, ističući da je osećala kao da je u ovom poznatom nemačkom gradu. Otuda zaključak da će ljubitelji Berlina sigurno obožavati Beograd.

- Moje nepopularno mišljenje o putovanjima u Evropi je da je Beograd jedan od najboljih gradova u Evropi. A posetila sam mnoge gradove širom Evrope. Ove godine sam bila na svom drugom putovanju po Evropi i nasumično odlučila da napravim pauzu u Srbiji jer sam želela da vidim kakav je Beograd. Čula sam da je noćni život neverovatan. Bila sam raspoložena da upoznam ljude, da se zabavim, i provela sam se najbolje ikada. Imala sam osećaj kao da sam u Berlinu. Ako volite Berlin, sigurno ćete obožavati Beograd - rekla je ona.

Šarmantna Skadarlija

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rory :) (@where.is.rory)

Jedan od omiljenih delova grada za Rori je Skadarlija, gde je istakla živopisne restorane sa baštama na otvorenom, mnogo bendova i opuštenu atmosferu koja je za nju bila fascinantna. Dodala je da je šetajući se po kaldrmi imala fantastičan osećaj, kao da je u nekom drugom vremenu i prostoru.

- Sam grad je lep, slikovit, kao i većina evropskih gradova. Uveče morate otići u stvarno kul deo grada koji se zove Skadarlija. Svi restorani imaju bašte na otvorenom, ima mnogo bendova i sve je tako živo. Šetajući se samo po kaldrmi, osećate se fantastično. Ima mnogo sjajnih kafića, što me podseća na kulturu kafića u Melburnu, a to je za mene velika pohvala s obzirom na to da sam iz Melburna - ispričala je.

Beogradski kafići i ljubaznost stanovništva

Rori je pohvalila kafiće u Beogradu, ističući da je to za nju bila velika pohvala, s obzirom na to da dolazi iz Melburna, poznatog po kafićima. Takođe, istakla je lepotu devojaka i ljubaznost muškaraca u Beogradu, što je za nju bilo posebno značajno.

- Devojke su zaista prelepe. Muškarci su bili stvarno ljubazni i pristupačni. Sve u svemu, atmosfera je odlična. U klubovima imaju nešto što se zove splavovi. To je u osnovi klub na reci i to je super. Muzika je fantastična. Nadam se da sam vas ubedila da dodate Beograd na vašu mini turu. Grad je neverovatan, ja sam ostala u šoku - kazala je Rori.

Beogradski noćni život - nešto posebno

Prema Rorinim rečima, noćni život je ono što čini Beograd posebnim i zbog čega mnogi turisti dolaze u ovaj grad. Pohvalila je splavove, klubove na reci, gde je istakla fantastičnu muziku i odličnu atmosferu.

Utisci i komentari

Mnogi Srbi su se zahvalili Rori na lepim rečima, dok su se stranci složili sa njenim utiscima, potvrđujući da Beograd zaista ima posebnu čar. Komentari ispod videa potvrdili su Rorine utiske, a jedan komentator iz Melburna je čak istakao da je proveo najboljih pet meseci svog života upravo u Beogradu.

Rori je svojim iskustvom probudila interesovanje za Beograd kod mnogih putnika, ističući ovaj grad kao nezaobilaznu destinaciju na evropskoj mapi putovanja.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading