ON JE POSLEDNJI PUT VIDEO MALU DANKU PRE NEGO ŠTO JE NESTALA BEZ TRAGA! Evo gde je bila i šta je radila!

Autor:

Vesti

27.03.2024

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Idem ka prodavnici i vidim neku devojčicu kako ide kod komšije i nastavim dalje, više nikog nisam video na tom putu , tvrdi čovek čiji je automobil snimljen u trenutku nestanka male Danke.

ON JE POSLEDNJI PUT VIDEO MALU DANKU PRE NEGO ŠTO JE NESTALA BEZ TRAGA! Evo gde je bila i šta je radila!

Foto: Twitter, Facebook

Nestanak devojčice Danka Ilić (2) u prigradskom naselju Banjsko polje kod grada Bora izazvao je veliku zabrinutost među meštanima, ali i intenzivnu akciju policije u potrazi za devojčicom. Nakon nestanka, policija je odmah pokrenula akciju traganja koja je trajala čitavu noć i nastavila se danas.
 

Jedan od meštana Banjskog polja, komšija porodice Ilić, dao je izjavu  u kojoj je opisao poslednje viđenje male Danke. On je ispričao da je video devojčicu kako ide ka komšiji dok je išao ka prodavnici, ali da nije video da li je bila sama ili u pratnji nekog. Takođe, potvrdio je da je automobil koji se vidi na sigurnosnoj kameri njegov, ali je istakao da ga policija nije ispitivala i da je spreman da sarađuje u istrazi.


Meštanin je istakao da ne poznaje porodicu čija je devojčica nestala, ali da je spreman da pruži podršku i pomoć u potrazi za malom Dankom. Takođe, istakao je da je vozio majku do autobuske stanice u trenutku kada je snimljen na kameri, te da nije bio svestan da je devojčica u tom trenutku nestala.

- Idem ka prodavnici i vidim neku devojčicu kako ide kod komšije i nastavim dalje, više nikog nisam video na tom putu - rekao je za Alo on, čiji se automobil vidi na jednoj od kamera.

Na pitanje da li je devojčica u tom trenutku bila sama, on kaže da je bila u dvorištu komšija. 

- Ne znam, nisam mogao da vidim iz kola. Bila je u dvorištu kod komšija, nisam mogao da vidim.

Na pitanje novinara da li je plavi Punto koji se vidi na kameri njegov, meštanin je odgovorio potvrdno.

- Da, moj je Punto, baš sam u tom momentu otišao do prodavnice, vozio sam majku do autobuske stanice. Policija me nije ispitivala, ali mogu da provere šta god. žele. Ljude čija je devojčica oteta ne poznajem, ali poznavao sam njihovog dedu, oni su ovde starosedeoci - kaže meštanin. 


Meštanin je naglasio da je spreman da sarađuje sa nadležnim organima i da veruje da će cela situacija biti temeljno ispitana. 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading