POPEO SE NA KROV ZGRADE DOK OLUJA NOSI SVE PRED SOBOM! Čovek iz Kragujevca sve zaprepastio svojim postupkom! (VIDEO)

Autor:

Vesti

26.06.2024

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom oluje u Kragujevcu, jedan čovek se odlučio na nezamislivo.

POPEO SE NA KROV ZGRADE DOK OLUJA NOSI SVE PRED SOBOM! Čovek iz Kragujevca sve zaprepastio svojim postupkom! (VIDEO)

Foto: Instagram/printscreen/ikragujevac

Užasna oluja zadesila je popodne Kragujevac, a vetar je bio toliko jak da je čupao drveće iz korena i skidao krovove zgrada, koji su leteli kao papir.

 

Međutim, uprkos opasnosti koju je donela, jedan muškarac odlučio se na nezamislivi čin. Usred oluje, na snimku koji je brzo postao viralan na društvenim mrežama, vidi se kako se popeo na krov svoje zgrade pokušavajući da sanira štetu.

Građani su izrazili veliku zabrinutost za njegovu bezbednost, komentarišući da je mogao izgubiti život ili barem biti vezan za sigurnosnu opremu.

"Čovek može da izgubi glavu", "Bar da se vezao nečim", "Moglo je nevreme da ga obriše i šta je uradio?", samo su neki od komentara koji su se pojavili.

Oluja je prouzrokovala obaranje stabala u centru grada i Desimirovcu, kao i oštećenja na krovovima u naseljima Atinskoj, Kazimira Veljkovića, Rudničkoj, i na TC Erdoglija.

Na terenu su angažovani pripadnici Uprave za vanredne situacije, vatrogasci-spasioci i ekipe JKP Šumadija, kako bi pomogli u sanaciji posledica oluje, javlja RTK.

Usled jakog nevremena koje je danas pogodilo Kragujevac, napravljena je ogromna materijalna šteta, a jedna osoba je i povređena. Nezgodno je bilo i u Beogradu.

RHMZ je istakao da će do petka biti veoma nestabilno.

- Do petka (28.06.) će se zadržati nestabilno vreme, sa čestom pojavom grmlјavinskih nepogoda sa intenzivnim plјuskovima, gradom i olujnim vetrom. Za konkretne lokacije izdavaćemo hitna upozorenja jedan do dva časa unapred - kaže se dalje u najavi RHMZ.

Upozorenje na grmljavinske nepogode dato je i za Beograd.

- Do petka (28.06.) toplo, nestabilno i sparno, sa lokalnim plјuskovima i grmlјavinom koji u pojedinim delovima grada mogu biti intenzivniji uz grad i olujni vetar. Narandžasti meteoalarm usled rizika od pojave nepogoda preliminarno je izdat za područje Beograda, a za konrektne lokacije izdavaćemo hitna upozorenja jedan do dva časa unapred.

 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading