KRAGUJEVAČKI HOROR! VETAR ČUPAO KROVOVE KAO OD ŠALE, PADALI NA LJUDE: Građani jedva sačuvali živu glavu - jezivi snimak kruži mrežama! (VIDEO)

Autor:

Vesti

28.06.2024

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika materijalna šteta!

KRAGUJEVAČKI HOROR! VETAR ČUPAO KROVOVE KAO OD ŠALE, PADALI NA LJUDE: Građani jedva sačuvali živu glavu - jezivi snimak kruži mrežama! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/192_rs

Danas je Kragujevac bio poprište snažnog nevremena koje je izazvalo značajnu materijalnu štetu i ugrozilo bezbednost građana. Vetar je bio toliko snažan da je podigao deo limenog krova sa zgrade jedne firme kod Velikog parka, stvarajući opasnost od pada na ulicu.

Jedan od najalarmantnijih momenata tokom nevremena bio je trenutak kada je jak vetar podigao krov sa stare zgrade, čime je stvoren ozbiljan rizik po prolaznike i okolne objekte. Snimak ovog događaja pojavio se na društvenim mrežama, dodatno naglašavajući intenzitet situacije.

Pored materijalne štete na objektima i vozilima, jedna osoba je povređena tokom nevremena. Ova situacija dodatno naglašava ozbiljnost događaja i potrebu za brzom reakcijom kako bi se sanirale posledice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 


Kragujevac i okolina su se suočili sa izuzetno nepovoljnim vremenskim uslovima koji su ostavili dubok trag na gradskoj infrastrukturi i bezbednosti građana. Hitne intervencije su neophodne kako bi se sanirala šteta i osigurala sigurnost svih građana.

 

 

Podsetimo, jako nevreme pogodilo je juče Beograd, a slike koje stižu su gotovo su apokaliptične. Kiša je pljuštala satima i poplavila neke od velikih saobraćajnica u prestonici.

Ljudi su ostajali zarobljeni u automobilima koji su skoro do krovova bili pod vodom.

Na udaru je najviše bila Autokomanda, ali nisu ostali pošteđeni ni drugi delovi glavnog grada. 

Na Autokomandi je poplavljen jedan noćni klub, na snimku se može videti omladina koja u vodi do listova pokušava da izađe napolje, a nova količina vode se sliva niz stepenice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading