"HAARP JE NEŠTO ZASTRAŠUJUĆE... VRTLOZI HARAJU SRBIJOM": METEOROLOG RISTIĆ objasnio kakav nam haos tek sledi! Razotkrio vezu između HAARPA i OLUJA!

Autor:

Vesti

04.07.2024

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reč je o sistemu sa mnogo antena...

"HAARP JE NEŠTO ZASTRAŠUJUĆE... VRTLOZI HARAJU SRBIJOM": METEOROLOG RISTIĆ objasnio kakav nam haos tek sledi! Razotkrio vezu između HAARPA i OLUJA!

Foto: youtube.com/ Novo jutro

Najnovije vesti sa jugoistoka Kariba donose poražavajuće informacije o razornom udaru najjačeg uragana u ovo doba godine. Uragan je odneo najmanje sedam života, dok se pet osoba vode kao nestale. Uništio je čak 90% domova na ostrvima, ostavljajući za sobom pustoš i haos.

Ivan Ristić, meteorolog, izneo je zanimljive informacije o superćelijskim olujama koje sve češće pogađaju region. On ističe da su ove oluje postale deo svakodnevne realnosti, donoseći sa sobom ogromne vrtloge koji mogu da pređu čak i celu Srbiju za svega sat ili dva. Ristić takođe ukazuje na prisustvo veoma jakih i opasnih oluja ove godine, koje su dovele do ogromnih količina padavina i izuzetno jakih vetrova od čak 110 km na čas.

Ristić je takođe prokomentarisao povezanost HAARP sistema sa nastankom superćelijskih oluja, ističući da je reč o ogromnom sistemu antena čija je energija zapravo relativno mala u poređenju sa mobilnim telefonima. Naglasio je da je najvažniji faktor nastanka superćelijskih oluja sudar vrelog afričkog vazduha sa vlažnim i svežim atmosferskim vazduhom, uz dodatak visokih temperatura mora poput severnog Jadranskog mora prošle godine.

Ovaj meteorološki izveštaj pruža uvid u sve značajnije i intenzivnije vremenske nepogode koje pogađaju ne samo naš region već i širom sveta, ističući potrebu za pažljivim praćenjem i razumevanjem njihovih uzroka i posledica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading