MILANA NE TRAŽE NA PRAVOM MESTU, TRAGOVI KOJI SU PRONAĐENI NISU KONKRETNI TRAGOVI! Oglasila se majka nestalog farmaceuta iz Niša! TRAŽI DA SE POTRAGA PREUSMERI NA OVO MESTO!

Autor:

Vesti

05.07.2024

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milanova majka Marica kaže da niko ne zna gde je Milan bio između podneva i 17 časova tog 10. juna kad je nestao.

MILANA NE TRAŽE NA PRAVOM MESTU, TRAGOVI KOJI SU PRONAĐENI NISU KONKRETNI TRAGOVI! Oglasila se majka nestalog farmaceuta iz Niša! TRAŽI DA SE POTRAGA PREUSMERI NA OVO MESTO!

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen/facebook/Niška Inicijativa

Farmaceut Milan Đorđević (41) iz Niša nestao je 10. juna na Suvoj planini, a potraga za njim traje već 24 dana bez ikakvih konkretnih tragova. Poslednji put je viđen oko 12 sati tog dana, kada je parkirao svoj automobil pored zatvorenog planinarskog doma na izletištu.

Prema rečima njegove porodice, Milan je tog jutra normalno popio kafu sa majkom pre nego što je otišao na svoje redovne obaveze. Nakon posla, njegov automobil marke "Škoda" pronađen je na parkingu kod Bojaninih voda, ali od njega nema traga.

Tokom potrage pronađeni su neki tragovi, uključujući Milanov upaljač i kutiju cigareta nedaleko od osmatračnice na Bojaninim vodama. Takođe, signal njegovog telefona lociran je pomoću pametnog sata koji je ostao kod kuće, što je dovelo do otkrića automobila i telefona na izletištu.

Porodica i prijatelji apeluju da se potraga fokusira na period između 12 i 17 časova tog dana, kada nije jasno gde je Milan bio i šta se tačno dogodilo. Viđen je na kamerama u selu Jelašnica oko 11:30 časova, ali nije zabeleženo njegovo kretanje do Bojaninih voda sve do kasnih popodnevnih sati.

Potragu su sproveli pripadnici Žandarmerije, Gorske službe spasavanja i lokalni planinari, ali do sada nije pronađen nikakav znak Milana Đorđevića.

Milanova majka Marica kaže da niko ne zna gde je Milan bio između podneva i 17 časova.

- Ne znamo gde je bio između 12 časova prepodne i 17 časova ili 18 časova, kada je njegov automobil zapazio na parkingu jedan biciklista. Bio je u 12 časova u Jelašnici, tu ga je kamera za video nadzor usnimila, ali nije pre 17 časova otišao na Bojanine vode. To nam je biciklista potvrdio. On nam je rekao da ga je automobil prestigao otprilike u 17 časova na putu ka Bojaninim vodama. Šta se za tih pet sati dešavalo sa Milanom, gde je bio, ne znamo. Zato molimo da se potraga preusmeri na to područje gde je poslednji put viđen, na područje oko Jelašnice, Studene i Čukljenika - naglasila je Marica ranije.

Deo Suve planine danima su pretraživali pripadnici Žandarmerije, Gorske službe spasavanja, planinari, ali od Milana nema ni traga ni glasa.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vera

06.07.2024 11:13

Nazalost, kasno je za sve.