"KARLITOS" IZNENADIO CEO LONDON! Alkaraz postavio ČUDNO pitanje! Svi su ostali BEZ REČI!

Autor:

Sport

05.07.2024

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac je poznat kao veliki ljubitelj fudbala.

"KARLITOS" IZNENADIO CEO LONDON! Alkaraz postavio ČUDNO pitanje! Svi su ostali BEZ REČI!

Foto: Printscreen/Twitter

Na trećem Grend slemu u sezoni, španski teniser Karlos Alkaraz imao je težak meč protiv Amerikanca Frensisa Tijafoa, gde je na kraju uspeo da pobedi rezultatom 3:2 (po setovima 5:7, 6:2, 4:6, 7:6, 6:2).

"Karlitos" je posle meča izjavio da je Tijafo bio izuzetno težak protivnik, ali da je uspeo da pronađe svoju igru i rešenja koja su mu omogućila pobedu.

- Uvek je izazov igrati protiv Fransisa, mnogo je talentovan. Teško je igrati protiv njega i pokazao je to sve još jednom. Zaslužuje da bude u vrh. Nije mi bilo lako da pronađem svoju igru i da se adaptiram, da nađem rešenja. Uspeo sam na kraju - rekao je Alkaraz i dodao:

- Imao sam teške trenutke u 4. setu i govorio sam sebi da treba da se borim i razmišljam o sledećem poenu. U taj-brejku sam rekao sebi da moram da napadnem. Kada je tako, obično se završi dobro, po mene tako je i sada bilo.

Interesantno je da je branilac titule na Vimbldonu, dok je davao izjavu na terenu nakon meča, izrazio svoju znatiželju za rezultatima utakmice između Španije i Nemačke na Evropskom prvenstvu.

- „Koji je rezultat? Idem odmah da gledam, da uključim TV i da navijam za Španiju. Nadam se da će biti uspešni - zaključio je Alkaraz.

Za plasman u četvrtfinale, Španac će igrati protiv boljeg iz duela Igo Umber (Francuska) - Brendon Nakašima (SAD).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading