TARA SIMOV IZDEFORMISANA OD PRELOMA: Mora odmah na operaciju, više ne izgleda kao pre!

Autor:

Zabava

05.07.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov najavila estetsku intervenciju!

TARA SIMOV IZDEFORMISANA OD PRELOMA: Mora odmah na operaciju, više ne izgleda kao pre!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Shutterstock

Tara Simov, poznata po svom učešću u rijalitiju "Zadruga", istakla se kao samouverena i emancipovana ličnost koja uvek donosi životne odluke samostalno. Poslednjih sezona "Zadruge" Tara je privlačila pažnju javnosti svojim stavom i izgledom, te je nedavno najavila estetske intervencije, ističući da želi da zadrži prirodan izgled.

Kako je postavila opciju da joj fanovi šalju pitanja, a ona će putem Instagrama odgovarati, Simova je otkrila zašto mora na operaciju, odnosno, šta menja na svom licu i zbog čega:

- Šta ti je sa nosem, pa ga želiš operisati? - glasilo je pitanje za Taru Simov.

- Pa, lomljen je 3 puta. Jednom kada sam imala 5 godina, drugi i treći put sa 16. Ne izgleda kako je trebalo da izgleda po Bogu - odgovorila je Simova putem svog Instagram profila.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Tara Simov

Inače, Simova se nedavno oglasila na društvenoj mreži Instagram, gde je podelila fotografiju sa svojim naslednikom kojeg drži u naručju i Raičevićem, koji jednom rukom pridržava dete, a drugom drži bivšu zadrugarku za struk.

Ipak, pored oduševljenih fanova, bilo je i onih koji su ovaj korak dočekali "na nož", te se zapitali da li je moguće da je Tara prešla preko Danilovog fizičkog zlostavljanja i nasilja u porodici, koje je nedavno svakodnevno objavljivala po društvenim mrežama i uputila javni apel.

Podsećanja radi, bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Tara Simov, brutalno je pretučena od strane svog sada već bivšeg partnera i oca svog deteta, Danila Raičevića. Snimak jezivog nasilja starleta je podelila javno na društvenoj mreži Instagram, gde je otkrila da već mesecima unazad trpi fizičko i psihičko zlostavljanje.

Republika

Foto: Prntscrn/YouTube/HYPE TV, Instagram.com

Tara Simov i Danilo Raičević

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading