HOROSKOP ZA PONEDELJAK 23. SEPTEMBAR! Strelčevi, očekujte pomoć uticajne osobe, Jarčevi, sledi period pun strasti!

Autor:

Vesti

23.09.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saznajte šta su vam zvezde i danas naklonjene.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 23. SEPTEMBAR! Strelčevi, očekujte pomoć uticajne osobe, Jarčevi, sledi period pun strasti!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, nepredviđen splet okolnosti može dovesti do odlaganja važnog posla. Pripremite rezervni plan. Blizanci, akcenat ovog dana jeste da budete odmereni u komunikaciji s kolegama i nadređenima. Oprez s finansijama. Vage, kritika pretpostavljenih može biti uzrok vašeg nezadovoljstva. Imate opasne rivale, koji žele da naruše vašu reputaciju. Strelčevi, vaši planovi vezani za inostranstvo zavisiće od rešenja nekog administrativnog problema. U tome će vam pomoći uticajna osoba.

Bikovi, nesuglasice između vas i partnera mogu skrivati dublji razlog, a to je kriza poverenja. Rakovi, velike oscilacije u raspoloženju mogu da stvore negativno naelektrisanu atmosferu u odnosu s partnerom i ukućanima. Lavovi, nepoverenje koje se razvilo između vas i partnera može da kulminira u vidu svađe. Otvoreno porazgovarajte. Slobodne Strelčeve očekuje ljubavna avantura zasnovana na fizičkoj privlačnosti. Period pun strasti. Jarčevi, ušli ste u jedan nedefinisan odnos s osobom koja vam se dopada. Očekuje vas period pun strasti.

Device, odlično se osećate. Vage, stomak vam je osetljiv. Ribe, zdravlje vam je solidno. Blizanci, više se odmarajte. Strelčevi, potreban vam je odmor.

Vaš celokupni horoskop pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading