Kompanija CarGo uz blagoslov Hilandara učestvovala u obeležavanju Dana borbe protiv bele kuge

Autor:

Vesti

23.09.2024

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U porti Crkve Svetih Petozarnih mučenika, program su obogatili nastupi poznatih izvođača

Kompanija CarGo uz blagoslov Hilandara učestvovala u obeležavanju Dana borbe protiv bele kuge

Foto: CarGo

Udruženje građana CarGo ove godine bilo je jedan od pokrovitelja tradicionalne manifestacije povodom obeležavanja Dana bele kuge, koja se održala u selu Smoljinac kraj Malog Crnića. Ova značajna manifestacija, koju dugi niz godina organizujeSvepravoslavni nacionalni savet, uz tehničku podršku Ministarstva za demografiju, ima za cilj podizanje svesti o važnosti demografske obnove i očuvanja porodice. Ovogodišnja parola „Da nas bude više“ pozvala je na zajednički angažman svih članova društva u borbi za bolju budućnost.

„Učešće u ovoj manifestaciji za nas predstavlja čast i obavezu. Zajedno možemo i treba da doprinosimo jačanju porodice i demografskoj obnovi, a naša podrška ovom događaju je samo jedan od načina da se uključimo u društvene inicijative koje su od vitalnog značaja za našu celokupnu zajednicu. Kao sve dosadašnje akcije, i ovu smo obavili uz blagoslov Manastira Hilandar“, istakao je Miloš Stojković, predsednik Udruženja građana CarGo i poverenik Hilandara.

U porti Crkve Svetih Petozarnih mučenika, program su obogatili nastupi poznatih izvođača, među kojima su Tijana Dapčević, Ivana Peters i glumica Anđelka Prpić, koje su zabavile najmlađe sugrađane i njihove porodice. Ovom prilikom su, takođe, organizovane kaligrafske, slikarske i sportske radionice. Pored toga, majkama sa troje i više dece podeljene su blagodarnice.

Udruženje građana CarGo ističe da će i u budućnosti nastaviti da podržava ovu plemenitu akciju, zbog važnosti negovanja empatije i zajedništva, te da su teme demografske obnove i održivog razvoja od ključnog značaja za unapređenje kvaliteta života u našoj zajednici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading