NEĆETE VEROVATI SA KIM JE HASAN SALIHAMIDŽIĆ VIĐEN NA OKTOBERFESTU - Legendarni fudbaler se ludo provodio!

Autor:

Sport

23.09.2024

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je ovo dokaz pomirenja?

NEĆETE VEROVATI SA KIM JE HASAN SALIHAMIDŽIĆ VIĐEN NA OKTOBERFESTU - Legendarni fudbaler se ludo provodio!

Foto: Tanjug/AP

Hasan Salihamidžić, legendarni bosanski fudbaler, nedavno je primećen na Oktoberfestu, gde je uživao sa svojom decom. Međutim, ovog puta, za razliku od prethodnih izlazaka, Hasanova supruga Ester takođe je bila prisutna. Ono što je izdvojilo ovu priliku bila je vidljiva sreća i zadovoljstvo na Hasanovom licu dok je pozirao za fotografije sa svojom suprugom, što je jasan znak pomirenja. Hasan i Ester su se venčali 2007. godine, nakon što su bili zajedno od 1994. godine kada su se prvi put sreli.

Foto: www.profimedia.rs

Hasan Salihamidžić sa sinom

U izjavi za Sport 1, Francisko Kopado, Hasanov zet i bivši fudbaler, nagovestio je Hasanovu spremnost da se vrati na fudbalsku scenu nakon što je otpušten iz Bajerna u maju 2023. godine. Kopado je izjavio:

Foto: www.profimedia.rs

Supruga i sin Hasana Salihamidžića

- Braco je spreman za novi izazov. Očigledno je da se mnoge prilike ne događaju dva puta. Kao sportski direktor Bajerna, slične šanse se ne događaju lako. Ali on ima uzbudljivu biografiju i sjajan je čovek. Braco se uklapa svuda, i bio bih srećan da ga uskoro vidim u uzbudljivoj ulozi.


Kopado je takođe osvetlio uticaj Hasanovog naglog odlaska iz Bajerna, dodavši:

- Raskid u Bajernu zaista je povredio Hasana. Dugo je igrao za klub i snosio odgovornosti tokom značajnog vremena; to je bila posebna vrsta ljubavi. Prirodno je takav rastanak bolan. Dodao je da je Hasanu zasluga što nikada nije javno raspravljao o tom pitanju.

Hasan Salihamidžić, poznat po svojoj izuzetnoj karijeri, ostavio je neizbrisiv trag u fudbalskom svetu. Njegovi doprinosi bosanskoj reprezentaciji, sa 43 utakmice i 6 golova, svedoče o njegovoj moći na terenu. Pored svojih profesionalnih dostignuća, javnost je bila zainteresovana za njegov privatni život, posebno za njegovo nedavno pomirenje sa Ester, obeležavajući srceparajuće poglavlje u njegovom putovanju.


Dok Hasan priprema potencijalni povratak na fudbalsku scenu, njegovi fanovi s nestrpljenjem očekuju sledeću fazu njegove bogate karijere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading