PROKLJUČALO NA "ETIHADU": Siti u zadnjim minutima iščupao bod protiv Arsenala!

Autor:

Sport

22.09.2024

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan derbi.

PROKLJUČALO NA "ETIHADU": Siti u zadnjim minutima iščupao bod protiv Arsenala!

Foto: Profimedia

U najatraktivnijoj utakmici petog kola Premijer lige, fudbaleri Mančester Sitija i Arsenala su odigrali neizvesnu utakmicu na stadionu Etihad. Meč je završen rezultatom 2:2, a napetost na terenu bila je prisutna od samog starta.

Početak utakmice obeležio je napadač Mančester Sitija Erling Holand, koji je svojim golom doneo vođstvo svojoj ekipi već u 9. minutu meča. Holand je iskoristio akciju po desnoj strani, uposlen od strane Kajla Vokera, te preciznim udarcem pogodio bliži ugao i doneo prednost Građanima.

Međutim, Arsenal je uspeo da se vrati u igru i postigne preokret. Defanzivci Rikardo Kalafiori i Gabrijel Magaljaeš su zaslužni za preokret Arsenala, postigavši golove u 22. i 45. minutu nadoknade prvog poluvremena. Ovaj preokret doneo je veliku uzbuđenje na terenu i među navijačima oba tima.

Napetost na terenu dodatno je pojačana kada je igrač Arsenala, Leandro Trosar, dobio drugi žuti karton i bio isključen sa terena u sedmom minutu nadoknade. Ovo isključenje imalo je uticaja na tok utakmice i postavilo dodatni pritisak na ekipu Arsenala.

Mančester Siti je nastavio da napada, a njihovi napori su krunisani golom rezerviste Džona Stounsa u osmom minutu nadoknade drugog poluvremena, čime je postavljen konačan rezultat utakmice - 2:2.

Ova utakmica je definitivno obeležila peto kolo Premijer lige, pružajući navijačima uzbudljivu i neizvesnu borbu između dva velika engleska kluba. S obzirom na dinamiku i krajnji ishod, ova utakmica će se dugo pamtiti među ljubiteljima fudbala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading