IZMENE U SAOBRAĆAJU ZBOG RADOVA NA PUTU! Ako ste se ovamo uputili, naoružajte se strpljenjem

Autor:

Vesti

24.09.2024

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važne informacije za sve vozače

IZMENE U SAOBRAĆAJU ZBOG RADOVA NA PUTU! Ako ste se ovamo uputili, naoružajte se strpljenjem

Foto: Instagram/192_rs

Na auto-putu E-75, petlja Vrbas - petlja Feketić, ka GP Horgoš u toku su radovi na rehabilitaciji kolovozne konstrukcije, do 07.oktobra, saopštilo je danas Javno preduzeće Putevi Srbije

Zbog radova je saobraćaj iz smera Novi Sad - GP Horgoš preusmeren na desnu stranu kolovoza (ka Novom Sadu) i odvija se dvosmerno. 

Na petlji Feketić, smer Novi Sad - GP Horgoš, omogućeno je isključenje i uključenje na auto-put zaustavnom saobraćajnom trakom, uz povećan oprez.

Na auto-putu E-763, petlja Lajkovac – petlja Ub, smer ka Beogradu, izvode se radovi na asfaltiranju do 26. septembra u dužini od oko 3 kilometra, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

Na petlji Leskovac centar – Leskovac (Vlasotince) izvode se radovi na uređenju bankine, do 30. septembra, od 7 do 17 časova, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na auto-putu E-75, petlja Predejane – petlja Grdelica, u tunelu Predejane, izvode se radovi na održavanju ITS opreme do 25. septembra do 18 časova, uz obustavu saobraćaja u levoj tunelskoj cevi, dok se saobraćaj odvija dvosmerno kroz desnu tunelsku cev.

Na putu Čenta – Baranda, zbog rekonstrukcije mosta preko reke Tamiš na snazi je obustava saobraćaja, do 15. novembra. 

Alternativni putni pravac je državni put Čenta – Dunavac, zatim opštinski put do državnog puta Opovo – Baranda.

Na putu Mijoska – Gostun, zbog sanacije klizišta izmenjen je režim saobraćaja, do 31. decembra, a saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading