KONAČNO SE OGLASIO ADVOKAT MOAMERA KASUMOVIĆA! Branilac ŠOKIRAO izjavama o glumcu osuđenog za bludničenje nad maloletnikom!

Autor:

Zabava

24.09.2024

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac iz serije "Lud, zbunjen, normalan" ni dan nije proveo iza rešetaka.

KONAČNO SE OGLASIO ADVOKAT MOAMERA KASUMOVIĆA! Branilac ŠOKIRAO izjavama o glumcu osuđenog za bludničenje nad maloletnikom!

Foto: Instagram.com/moamer_kasumovic

Region je u šoku nakon što je u javnost isplivala istina o glumcu Moameru Kasumoviću, zvezdi serije "Lud, zbunjen, normalan", koji je osuđen za bludničenje nad maloletnikom. Posle više dana tišine konačno se oglasio i advokat Kasumovića, Rusim Karkin, koji je izjavio da je ceo postupak bio "normalan", kao i da se odbrana žalila nakon prvostepene presude.

- Ovo je bio predmet kao i svi drugi takvi predmeti, osim što je poznata osoba u pitanju. Kazna je u skladu sa zakonom. Čovek je iskoristio mogućnost koju zakon dozvoljava, da se otkupi kazna. On je otkupio kaznu i to je to - rekao je Karkin za Dnevni Avaz.

Republika

Foto: ATA Images

 

Advokat Momera Kasumovića je dodao i da je javnost zainteresovana za ovaj slučaj jer je reč o poznatoj osobi, ali da tu, kako je rekao, "nije bilo ništa neobično ni posebno".

- Javnost je sada zainteresovana jer je on poznata osoba, ali tu ništa nije bilo neobično ni posebno. Tu je bio redovan postupak bez bilo kakve nagodbe, ičega. Državno tužilaštvo je podiglo optužnicu, saslušalo svoje svedoke, saslušani su svedoci obrane i doneta je presuda. Osuđen na godinu zatvora i to je to. Da me pogrešno ne shvate, ne umanjujem ja ovaj slučaj, ali delo za koje je on osuđen, u pitanju su dva dodira. I za ta dva dodira je dobio godinu dana zatvora. Kasumović je dolazio redovno na postupak, pojavljivao se. Žalili se i mi, žalilo se i državno tužilaštvo. Sada ne mogu da se setim jesmo li se mi žalili na visinu kazne. Znam da nismo bili zadovoljni presudom - objasnio je Karkin.

Republika

Foto: Printscreen/Youtube/RTCG - Zvanični kanal

 

On dodaje i da se s Kasumovićem nakon presude više nije čuo.

- Proglašen je krivim, tužiteljstvo se žalilo, Kantonalni sud odbio žalbu i postupak je završen. On je iskoristio mogućnost i otkupio kaznu, kao u 90 drugih predmeta. Drugi će reći jedno, ali ja govorim kako je bilo - zaključio je advokat.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading