"Sve se desilo na zadnjem sedištu automobila": OGLASILA SE JOŠ JEDNA ŽRTVA MOAMERA KASUMOVIĆA! Otkriveni jezivi detalji bludničenja!

Autor:

Zabava

23.09.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Moamer Kasumović je, po svemu sudeći, počinio više krivičnih dela bludnićenja iako je protiv njega podneta samo jedna prijava.

"Sve se desilo na zadnjem sedištu automobila": OGLASILA SE JOŠ JEDNA ŽRTVA MOAMERA KASUMOVIĆA! Otkriveni jezivi detalji bludničenja!

Foto: Instagram.com/moamer_kasumovic

Sarajevski glumac Moamer Kasumović osuđen je na godinu dana zatvora zbog bludničenja nad maloletnikom, ali je svoju kaznu otplatio, te dana nije proveo iza rešetaka. Ekskluzivno za Republiku se oglasio mladić kojeg je zlostavljao Kasumović i ispričao kroz šta je sve prošao sa glumcem iz serije "Lud, zbunjen, normalan", a sada su se pojavile tvrdnje da ovaj mladić nije bio jedina Kasumovićeva žrtva.

Prema pisanju Radio Sarajeva, ispostavilo se da je glumac imao više žrtava. Ovaj medij ističe i da je glumac osuđen po prijavi mladića iz ove ispovijesti te da im je to potvrđeno iz Tužilaštva Kantona Sarajevo. 

Republika

Foto: Instagram.com/moamer_kasumovic

 

U periodu nakon prve objave, mnogi su mislili da je reč o istoj osobi, međutim ispostavilo se da je reč o potpuno drugoj žrtvi. Mladić zbog kojeg je sudilo Moameru Kasumoviću ispričao je detalje o gnusnim delima poznatog glumca.

- Imao sam i imam veliku podršku roditelja, koji su mi dali i odobrenje da se obratim vama, iako sam sad punoletan, i ispričam što se dogodilo. Bili su uz mene sve vreme, pa tako i sad - kaže danas 21-godišnji mladić u razgovoru za Raport.ba.

Priča ovog mladića počinje 2019. kada je imao samo 15 godina. Kaže da je taj dan njegov otac krenuo u jedan sarajevski lokal i da je poveo njega. U tom lokalu sedelo je šire društvo, uglavnom prijatelji njegovog oca, a među okupljenima se našao i Kasumović.

Republika

Foto: ATA Images

 

- Ja sam odrastao na seriji 'Lud, zbunjen, normalan' i njega sam odmah prepoznao, i bilo mi je drago da ga vidim uživo", navodi. "Sedeli smo i on mi se obratio. Pričao mi je o tome kako se snimaju serije, o kamerama kako se postavljaju za određene scene, a ja sam hteo da upišem Akademiju scenskih umetnosti, pa mi je sve to bilo zanimljivo - ispričao je.

U jednom trenutku tiho mu je šapnuo na uvo: "Koliko puta dnevno ma*turbiraš?"

- To me pitanje iznenadilo, ali mislio sam da je to neka muška priča. U tom trenutku nisam ništa pomislio - kaže mladić i dodaje da mu je glumac zatim predložio da se izdvoje iz društva "kako bi pričali o serijama, snimanju...".

Poziv je prihvatio ne misleći da bi mogao biti ugrožen ni na koji način.

- U jednom momentu govorio mi je "lep si", davao komplimente, pitao jesam li gej..." - priča mladić za Raport, pa dodaje:

- Bio sam zbunjen, skroz sam zablokirao, nisam reagovao u tom momentu - rekao je.

Republika

Foto: Lud,zbunjen,normalan | ZVANICNI KANAL | FIST Pro

 

Ubrzo je zatim došao i otac s prijateljem da idu kući. U auto je seo i Kasumović, koji je tada živeo u naselju koje se nalazi na relaciji kojom su svakako prolazili. Automobil je vozio otac dečaka dok je očev prijatelj sedeo na mestu suvozača. Na zadnjem sedištu bili su Kasumović i tada 15-godišnjak. U jednom trenutku Kasumović je, tvrdi mladić, uzeo njegovu ruku i stavio ju je na svoj p*nis, dok je svoju ruku stavio na dečakov polni organ. Pritom mu je prstom preko usana stavio do znanja da ćuti.

- Ja sam se zaledio. On se skroz izmakao iza sedišta mog oca kako ga ne bi video i rukom pokazao da ćutim. Ćutao sam u šoku - ispričao je muškarac.

Sledeće jutro Kasumović mu se javio i na Instagramu.

- Nakon svega mi se javio, što me dodatno šokiralo. Poslao mi je poruku u kojoj je pitao jesam li lepo spavao - tvrdi žrtva.

Nakon toga je otišao psihoterapeutkinji, koja mu je savetovala da sve ispriča svojim roditeljima, piše raport.ba.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading