NEVEROVATNA DRAMA ZADESILA KOŠARKAŠE ZVEZDE! Morali da napuste avion uoči poletanja za Beograd!

Autor:

Sport

23.09.2024

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj neplanirani prekid putovanja sigurno će izazvati dodatne izazove za ekipu.

NEVEROVATNA DRAMA ZADESILA KOŠARKAŠE ZVEZDE! Morali da napuste avion uoči poletanja za Beograd!

Foto: AdmiralBet ABA liga/X

Košarkaški tim Crvene zvezde suočio se sa "tehničkim problemima" prilikom povratka iz Dubaija u Beograd, što je rezultiralo kašnjenjem njihovog leta. Planirano je bilo da se ekipa, zajedno sa izveštačima Tanjuga, vrati jutros u sedam časova po srpskom vremenu, međutim, neposredno pre poletanja, morali su da napuste avion i potraže drugi let. Ovo kašnjenje se desilo nakon poraza Zvezde od ekipe iz Dubaija rezultatom 86:84 na startu AdmiralBet ABA lige.

Trener Janis Sferopulos svakako nije planirao večeras da ekipa trenira, tako da ove nepredviđene okolnosti ne bi trebalo da poremete ritam rada srpskog i ABA šampiona - javlja Tanjug.

Republika

Foto: AdmiralBet ABA liga/X

 

 


Ovaj neplanirani prekid putovanja sigurno će izazvati dodatne izazove za ekipu, ali sa iskusnim trenerom i profesionalnim pristupom, Crvena zvezda će verovatno uspeti da se prilagodi novonastaloj situaciji.

Ostaje da se vidi kako će se ovo kašnjenje odraziti na igrače i da li će imati neki uticaj na naredne utakmice. Ipak, sigurno je da će se ova neobična situacija pamtiti kao jedan od izazova sa kojima se ekipa susrela tokom svoje sportske karijere.

Podsetimo, košarkaški tim Crvene zvezde je sinoć pretrpeo poraz od ekipe iz Dubaija rezultatom 86:84. Sledeća Zvezdina utakmica AdmiralBet ABA lige će se odigrati u Beogradu, protiv KK Mornar iz Bara. Meč je planiran za 27. septembar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading