EVO KAKVO JE STANJE NA GRANIČNIM PRELAZIMA! Dobar trenutak da se krene na put, ali NA OVO MORATE OBRATITI PAŽNJU

Autor:

Vesti

30.09.2024

06:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duža čekanja samo na teretnim terminalima

EVO KAKVO JE STANJE NA GRANIČNIM PRELAZIMA! Dobar trenutak da se krene na put, ali NA OVO MORATE OBRATITI PAŽNJU

Foto: Tanjug/M. NIKOLIĆ

Zbog nižih temperatura potreban je oprez u vožnji tokom jutra i večeri, kada je prisutna magla koja smanjuje vidljivost, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije Srbije dobijenim 5:15 sati, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja vozila.

Teretna vozila se na Horgošu, Kelebiji i Batrovcima, na izlazu iz zemlje, zadržavaju četiri, a na Bogojevu i Gradini sat vremena

Vreme danas

Republika

Foto: Tanjug/M. NIKOLIĆ

Vozačima se savetuje oprez zbog klizavog kolovoza

U Srbiji će danas na severu biti pretežno sunčano, u ostalim krajevima umereno oblačno sa sunčanim intervalima, dok će najniža temperatura iznositi od 5 do 12, a najviša od 15 do 19 stepeni.

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ), ujutru će biti hladno, po kotlinama i visoravnima mestimično očekuje se magla ili niska oblačnost. 

Duvaće umeren i jak vetar, severozapadni, na istoku Srbije povremeno sa udarima olujne jačine, uveče u slabljenju. 

Lekari i Auto-moto savez Srbije upozoravaju vozače na otežanim uslovima na vožnju i savetuju oprez u danima, a naročito noćima u periodima smanjene vidljivosti zbog nepovoljnih vremenskih uslova za vožnju. Držite propisno odstojanje u toku vožnje i nemojte sedati u kola umorni, kako ne biste ugrozili ni sebe, ni druge učesnike u saobraćaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading