NA OVOM GRANIČNOM PRELAZU SE ČEKA ČAK 6 SATI! Naoružajte se strepljenjem!

Autor:

Vesti

28.09.2024

06:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

AMSS upozorava vozače na kišu popodne!

NA OVOM GRANIČNOM PRELAZU SE ČEKA ČAK 6 SATI! Naoružajte se strepljenjem!

Foto: Printscreen/AMSS kamere

Prvi dan poslednjeg vikenda u septembru donosi očekivanu povećanu gužvu na putevima ka vikend naseljima i izletištima, upozorava Auto-moto savez Srbije (AMSS). U popodnevnim i večernjim satima, vozače će dodatno otežavati mokri kolovozi, posebno u severnim i zapadnim krajevima Srbije, kao i na širem području Beograda.
 

  • Nema zadržavanja na naplatnim stanicama

Prema poslednjim informacijama JP "Putevi Srbije", nema zadržavanja vozila na naplatnim stanicama, pružajući olakšanje vozačima koji planiraju putovanje tokom ovog vikenda.

  • Informacije o zadržavanju na graničnim prelazima

Uprava granične policije Srbije saopštila je da autobusi na ulazu u zemlju na GP Preševo čekaju oko 30 minuta. Sa druge strane, teretna vozila na GP Batrovci zadržavaju se čak šest sati na izlazu iz zemlje, dok na GP Sremska Rača zadržavanje iznosi oko 60 minuta.


Vozače se upozorava da budu posebno pažljivi na putevima ka destinacijama za vikend odmor, da prate saobraćajne informacije i da vožnju prilagode uslovima na putu. AMSS preporučuje da se na putovanje krene sa dovoljnom količinom goriva, uz redovnu proveru tehničke ispravnosti vozila, kao i poštovanje saobraćajnih propisa radi sigurnog putovanja.

Za sada još uvek dobri uslovi vožnje sem magle i sumaglice koje može mestimično smanjivati vidljivost pored Tamiša, Save, Kolubare, Drine i Morave ali vozite opreznije i na đerdaskoj magistrali pored Dunava. U popodnevnim i večernjim satima moki kolovozi mogu otežavati vožnju sa kojim će se prvo susresti vozači u severnim, a potom i u zapadnim krajevima Srbije ali ih treba očekivati i na širem području Beograda.. Prvi dan poslednjeg vikenda u septembru doneće nešto veći broj vozila na putevima ka vikend naseljima i izletištima zato budite pažljivi u vožnji - navodi AMSS.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading