HOROSKOP ZA ČETVRTAK 3. OKTOBAR! Bikovi - loše misli vam se vraćaju kao bumerang, Vodolije - zaljubljeni ste i veseli!

Autor:

Vesti

03.10.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Device, rešili ste da se vratite na stari posao na kom ste ranije imali solidnu zaradu, a evo i kome preti raskid veze.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 3. OKTOBAR! Bikovi - loše misli vam se vraćaju kao bumerang, Vodolije - zaljubljeni ste i veseli!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, danas ne bi trebalo da preduzimate bilo kakve rizike. Ako očekujete neke vesti, razočaraćete se. Bikovi, napravićete veliku grešku ako iz besa nekoga danas osudite. Loše misli vam se vraćaju kao bumerang. Blizanci, uz dovitljivost rešavate neki problem na poslu. Nepovoljan dan za papirologiju, pa sva potpisivanja ostavite za drugi dan. Rakovi, tokom prepodnevnih časova možete dobiti neku pomoć od saradnika. Kako vreme prolazi, sve vam se manje radi. Lavovi, ovaj put se u posao upuštate sami, ne tražite pomoć ili podršku, već radite ono što smatrate da je neophodno. Device, rešili ste da se vratite na stari posao na kom ste ranije imali solidnu zaradu.

Vage, nemate dobar odnos s partnerom iako nešto konstantno pokušavate. Vreme je da ozbiljno porazgovarate. Škorpije, partner pokušava da vam stavi do znanja da želi da sačuva vaš odnos na duže staze. Strelci, shvatili ste da želite da se uozbiljite i da pored sebe imate osobu s kojom biste planirali budućnost. Jarci, prilika za flert, dopada vam se osoba koja je skoro počela da radi u vašoj firmi. Vodolije, povoljni aspekti za početak nove veze za sve slobodne pripadnike ovog znaka. Zaljubljeni ste i veseli. Ribe, razbićete iluzije o osobi koju ste voleli i shvatiti da ipak nije tako savršena. Vreme je da krenete dalje.

Što se zdravlja tiče, Ribe će imati zubobolju, Lavovi nesanicu...

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading