U STARU PAZOVU STIGAO PAKET, KAD JE VIDELA ŠTA JE U NJEMU, ŽENA VRIŠTEĆI POBEGLA IZ KUĆE! Šokirani bili i dostavljač i pošiljalac!

Autor:

Vesti

16.10.2024

23:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena koja je preko Interneta poručila umetničku sliku za svog sestrića nije odmah primetila neobičan "dodatak".

U STARU PAZOVU STIGAO PAKET, KAD JE VIDELA ŠTA JE U NJEMU, ŽENA VRIŠTEĆI POBEGLA IZ KUĆE! Šokirani bili i dostavljač i pošiljalac!

Foto: Freepik/image by freepik, Shutterstock

Hronika

U Staroj Pazovi, jedna porodica doživela je šok kada su u pošiljci, umesto očekivane umetničke slike, pronašli zmiju.

Žena koja je preko Interneta poručila umetničku sliku za svog sestrića nije odmah primetila neobičan "dodatak". Poklon je stigao, a tek dan kasnije, prilikom otvaranja kutije, sestra je ugledala zmiju i vršteći i u panici pobegla.

Zapanjujući snimak paketa prikazuje zmiju zarobljenu u traci za pakovanje, koja nije mogla da se oslobodi.

- Poručila sam preko interneta sestriću umetničku sliku koju je želeo za svoju sobu. Pošiljka je stigla za pet dana i unela sam je u svoju sobu, a njemu fotografisala i poslala u poruci da je poklon stigao. Da sve bude čudnij, tog trenutka još nisam primetila šta se nalazi na kutiji, jer sam žurila na posao - počinje priču zaprepašćena žena za Blic.

Republika

Foto: Instagram.com

Žena kad je otvorila paket i videla zmiju panično je pobegla iz kuće

 

Poklon je ubrzo dospeo i do onog kome je naručen, a da i on u prvom momentu nije video.

- Tek dan kasnije, sestra je uzela kutiju i počela da otvara poklon koji je bio namenjen njenom sinu. Kada je ugledala zmiju počela je da vrišti i istrčala je iz kuće - dodaje ona.

Kutiju su odmah izneli iz kuće, a kada su je raspakovali, zmija je već bila mrtva. Odmah je, kako navodi, pozvala i kompaniju od koje je poručila poklon i dostavljača koji je pošiljku doneo na adresu, ali su i oni bili u poriličnom šoku.

Kada je žena kontaktirala kompaniju koja je poslala paket, dobila je izvinjenje i informaciju da se zmija verovatno uvukla u magacin kurirske službe. Kao kompenzaciju, ponuđen joj je 20% popusta na buduće kupovine.

Hvala na javljanju. Prosledili smo fotografiju kolegama iz magacina da proverimo o čemu se radi. Izvinjavamo se zbog neprijatnosti - bio je odgovor koji je dobila od firme koja joj je poslala pošiljku.

Neđto kasnije javili su se ponovo i objasnili kako "kolege iz magacina pretpostavljaju da se zmija uvukla u magacinu kurirske službe. 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading