"Sa Desingericom bi to bilo super, koliko god će neki prevrtati očima...": Pevačica priznala šta bi radila sa kontroverznim reperom (VIDEO)

Autor: Milica Ivanović

Zabava

16.10.2024

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Višnja Petrović hoće sve iz inata!

Pevačica Višnja Petrović nedavno je bila u žiži zbog dueta "U inat dušmanima", koji je snimila sa popularnim mladim pevačem Urošem Živkovićem, a sada je progovorila sa kim publika može da očekuje narednu duetsku pesmu.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Pevačica Višnja Petorović se slaže sa kolegom kog mnogi osuđuju

Naime, ona je priznada da bi rado ukrstila glas sa kontroverznim reperom Dragomirom Despićem Desingericom, sa kojim joj se poklopila energija prilikom zajedničkih televizijskih gostovanja, tokom kojih su zabavili mase izvodeći raznorazne fore i fazone.

- Uroša sam iz inata nagovorila da snimimo duet, jer me sinovao kad sam ga pitala da snimimo tu pesmu, šalim se. On je pristao jer je shvatio da je to nešto što je kvalitetno - otkrila je kako je na kraju ipak bilo po njenom, pa se osvrnula na potencijalnu saradnju sa Desingericom:

- Snimila bih ja duet sa svakim, ako je pesma dobra. Sa Desingericom bi to bilo super, svakako bi moralo da bude neko ludilo. I uopšte ne sumnjam da bi pesma bila dobra, koliko god će neki sad prevrtati očima, ja to stvarno mislim. Sa njim sam u dobrim, kolegijalnim odnosima i super se slažemo kad se negde sretnemo, uvek se dobro zabavimo i trudimo se u emisijama da i vama bude zabavno. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Pevačica Višnja Petorović ne želi više da priča o Ša

Iako se i sama oprobala kao rijaliti učesnica tvrdi da sada ne stiže toliko da prati dešavanja u "Eliti 8", ali je kao drugarica njegove prve supruge Ivane, prokomentarisala repera Nenada Aleksića Ša.

- Što se tiče Nenada nema više šta da kažem, ja sa njim nisam u lošim odnosima, a o njegovom odnosu sa Ivanom mislim da ni tu nema šta da se kaže - zaključila je Višnja.

Šta je još rekla i o čemu je govorila pogledajte u videu na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading