REGIONALNA DIREKTORKA ZA EVROPU SVETSKE TURISTIČKE ORGANIZACIJE U POSETI TOS - U: Značajan sastanak Labović i Volmuter

Autor:

Vesti

22.10.2024

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Labović, direktorka Turističke organizacije Srbije, razgovarala je danas sa Kordulom Volmuter, direktorkom regionalnog odeljenja za Evropu Svetske turističke organizacije (UN Tourism), koja boravi u dvodnevnoj poseti Srbiji.

REGIONALNA DIREKTORKA ZA EVROPU SVETSKE TURISTIČKE ORGANIZACIJE U POSETI TOS - U: Značajan sastanak Labović i Volmuter

Foto: Turistička organizacija Srbije

Sastanku u prostorijama TOS-a, osim direktorke Labović, prisustvovala je i Zorica Jovanov, rukovodilac Službe prometa Turističke organizacije Srbije, a sagovornici su razmenili niz konstruktivnih ideja o budućoj saradnji, zajedničkim aktivnostima kako u organizovanju konferencija u Srbiji povodom manifestacije „Wine Vision by Open Balkan", tako i u vezi sa međunarodnom specijalizovanom izložbom „EXPO 2027".

Foto: Turistička organizacija Srbije

Sastanak u prostorijama Turističke organizacije Srbije

 - Razgovarali smo o tome kako mogu da nam pomognu da što veći broj zemalja članica UN prisustvuju Ekspu 2027. Bilo je reči i o privlačenju potencijalnih stranih investitora gde ćemo mi, kroz naše aktivnosti, da promovišemo investicione prilike u zemlji - rekla je Labović.

Foto: Turistička organizacija Srbije

Marija Labović, direktorka Turističke organizacije Srbije i Kordula Volmuter

 Ona je dodala da je sa direktorkom Volmuter razgovarala i o kontinuiranom ulaganju u kadrove, kao i praćenju novih trendova.

 -Kada je reč o Vinskoj viziji, razmatrali smo kandidaturu da sledeće godine budemo i domaćini konferencije na temu vina koju bismo predložili da bude neposredno pre manifestacije „Wine Vision" i dogovorili još intenzivniju međusobnu razmenu informacija, podataka i istraživanja - navela je Labović.

 Direktorka regionalnog odeljenja za Evropu Svetske turističke organizacije, Kordula Volmuter, istakla je želju i spremnost da se međusobna saradnja u budućnosti intenzivira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading