DNEVNI HOROSKOP ZA 25. OKTOBAR: Rakovi, neko će vam danas tražiti pozajmicu! Vodolije, sukobićete se sa partnerom

Autor:

Vesti

25.10.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saznajte šta su vam zvezde za danas pripremile...

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. OKTOBAR: Rakovi, neko će vam danas tražiti pozajmicu! Vodolije, sukobićete se sa partnerom

Foto: Shutterstock

Ovnovi, promene planova se odražavaju na raspoloženje. Ostavljate dobar utisak zahvaljujući snalažljivosti. Bikovi, usled pada koncentracije, možete napraviti greške u poslu. Nemojte ulaziti u konflikt s autoritetima. Blizanci, imaćete mnogo obaveza danas, ali ćete ih sve s lakoćom obaviti. Poželjno je da sarađujete s kolegamaRakovineko danas dolazi da vam traži pozajmicu. Bilo bi dobro da proverite da li zaista možete verovati toj osobi. Lavovi, nemate previše posla i zadovoljni ste kako napredujete. Dan će proći bez stresa. Iznenadni priliv novca. Device, odlično ste organizovani i ništa ne ostavljate za sutra. Pohvaliće vas nadređeni, što neće prijati kolegama. Vage, nemate previše obaveza, ali ste pod stresom. Uporno rešavate jedan isti problem, pa razmišljate da odustanete.
 

Škorpije, iskoristite ove dane i uživajte s voljenom osobom ili u mogućnostima za upoznavanje nekog novog. Strelčevi, posle perioda turbulencija, uplovili ste u mirnu luku s partnerom. Razmišljate o prinovi. Jarčevi, prestanite da analizirate prošlost jer na taj način ne vidite trenutne mogućnosti. Krenite dalje. Vodolije mogući su konflikti u emotivnoj vezi. Kompromisom sve može da se reši, te insistirajte na razgovoru.

Ribe će imati problema sa migrenom. 

Svoj detaljan horoskop možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading