HOROSKOP ZA NEDELJU 13. OKTOBAR: Bikovi, nemojte živeti u prošlosti, Device, budite spontani!

Autor:

Vesti

13.10.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strelčevi, niste orni za rad, potreban vam je odmor

HOROSKOP ZA NEDELJU 13. OKTOBAR: Bikovi, nemojte živeti u prošlosti, Device, budite spontani!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, neke stvari ne možete promeniti, ali pokušajte u ovom trenutku da date svoj maksimum. Imate nove mogućnosti da ispravite greške na polju emocija ili, ako ste slobodni, da ostvarite novu priču. Bikovi, nemojte više živeti u prošlosti i tražiti garanciju u budućnosti. Opustite se, budete spontani i živite danas. Blizanci, pokušajte da se fokusirate na jednu stvar, na trenutnog partnera, nemojte komplikovati emotivni odnos.

 

Rakovi, nemojte više živeti u prošlosti i tražiti garanciju u budućnosti. Opustite se, budete spontani i živite danas. Lavovi, propustili ste period kad ste mogli da napredujete ili nađete bolji posao. Imate nove mogućnosti da ispravite greške na polju emocija ili, ako ste slobodni, da ostvarite novu priču. Device, budite spontani, pustite da sve dođe na svoje i ostvariće vam se želja.

Vage, poslovni aspekti su odlični, imaćete mogućnost za napredovanje ili neki vid olakšanja na radnom mestu. Škorpije, početak nove veze je na pomolu. Strelčevi, niste orni za rad, potreban vam je odmor. Ako ste slobodni, očekujte nešto novo.

Jarčevi, pojačana nesigurnost i pad samopouzdanja ne može ništa dobro da vam donese. Vodolije, na poslovnom polju se ne vidi da ćete imati bilo koji vid ozbiljnijih promena. Ribe, imate jaku želju da realizujete velike zamisli, ali vam je potreban saradnik kom možete da verujete.

Vaš kompletan horoskop možete pogledati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading