STIŽE VIKEND, A USLOVI ZA VOŽNJU SU IDEALNI! AMSS upozorava: Na ovo posebno obratite pažnju

Autor:

Vesti

25.10.2024

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važno je i redovno se odmarati ako putujete na nešto duže staze

STIŽE VIKEND, A USLOVI ZA VOŽNJU SU IDEALNI! AMSS upozorava: Na ovo posebno obratite pažnju

Foto: pixabay.com

Prema informacijama Uprave granične Policije RS, teretna motorna vozila ovog jutra na GP Batrovci i Sremska Rača na izlazu iz zemlje čekaju četiri sata, a na graničnom prelazu Bogojevo 60 minuta.

Na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema dužih zadržavanja.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP Putevi Srbije, na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Period lepog, suvog i toplog vremena doprinosi lakšoj vožnji, ali i pojačanom saobraćaju, a posebno u drugom delu dana kad vikend zapravo i počinje. 

Sezona radova na putevima je u toku zato treba očekivati usporenu vožnju na pojedinim deonicama, saopštio je Auto Moto Savez Srbije (AMSS).

Vreme danas i narednih dana

U Srbiji će danas prepodne doći do postepenog smanjenja oblačnosti, a tokom dana će u većini krajeva biti pretežno sunčano vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Republika

Foto: pexels.com

Odlični uslovi za vožnju

U većem delu dana duvaće uglavnom slab, u košavskom području umeren vetar, povremeno i jak istočni i jugoistočni, a temperature će se kretati od jedan do 21 stepeni.

U Beogradu će tokom dana biti pretežno sunčano vreme, duvaće umeren, kratkotrajno i jak jugoistočni vetar, a najviša dnevna temperatura biće oko 21 stepen.

U narednih sedam dana zadržaće se sunčano i toplo vreme sa temperaturama u granicama ili malo iznad proseka za treću dekadu oktobra, u većini mesta od 19 do 24 stepena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading