"PROIZVODI JASNO OZNAČENI I LAKO DOSTUPNI": Ministarka Mesarović se lično uverila kako se sprovodi akcija "Najbolja cena" (FOTO)

Autor:

Vesti

01.09.2024

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ovim izazovnim vremenima, svaka ušteda je dragocena, naglasila je ministarka

"PROIZVODI JASNO OZNAČENI I LAKO DOSTUPNI": Ministarka Mesarović se lično uverila kako se sprovodi akcija "Najbolja cena" (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram/mesarovicadrijana

Ministarka privrede Andrijana Mesarović boravila je u poseti Priboju, te je istakla da se uverila koliko akcija "Najbolja cena" znači građanima.

- Tokom posete Priboju, želela sam da se i lično uverim kako se sprovodi akcija ,,Najbolja cena”, koja je danas počela širom Srbije.

Obišla sam Maxi supermarket u novom delu grada da proverim da li su namirnice pravilno označene i vidljive.

Primetila sam da je sve ispoštovano kako je dogovoreno – proizvodi su bili jasno označeni i lako dostupni!

 

 

Dok sam razgovarala sa građanima, shvatila sam koliko im ova akcija znači. U ovim izazovnim vremenima, svaka ušteda je dragocena, a ova akcija zaista pomaže ljudima da sačuvaju svaki dinar u svom kućnom budžetu. Kroz ovu akciju, građani će mesečno uštedeti između 8.000 i 22.000 dinara.

Zahvaljujući inicijativi predsednika Vučića, sniženja na preko 80 osnovnih životnih namirnica sada su dostupna u više od 2.500 supermarketa širom zemlje.

Akcija traje do kraja oktobra, a proizvodi su označeni posebnim nalepnicama koje će vam olakšati potragu.

P.S. I ja sam iskoristila akciju i mom timu sam kupila sladoled sa najboljom cenom! - napisala je ministarka na Instagramu.

Podsetimo, danas je zvanično počela akcija "Najbolja cena" koju je predstavio predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević. Ova akcija obuhvata 81 kategoriju proizvoda sa oko 700 artikala koji će biti dostupni po sniženim cenama. Proizvodi koji će biti deo ove akcije biće označeni posebnom oznakom "Najbolja cena".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading