ZATVOREN NELEGALNI ULAZ NA DIVLJI PARKING KOD AERODROMA! Velika pobeda Republike i Srpskog telegrafa!

Autor:

Vesti

28.03.2024

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je naveo ministar Goran Vesić, niko nije jači od države, a u to će se uveriti i oni koji stoje iza ovoga.

ZATVOREN NELEGALNI ULAZ NA DIVLJI PARKING KOD AERODROMA! Velika pobeda Republike i Srpskog telegrafa!

Foto: Republika.rs, Slobodan Miljević

Dva dana pre prelaska saobraćajnice koja vodi od auto-puta Beograd - Šid do aerodroma Nikola Tesla u nadležnost Vlade Srbije zatvoren je ilegalni ulaz sa divljeg parkinga na saobraćajnicu.

Tako je postupljeno prema zahtevu ministra Gorana Vesića da se hitno zatvori nelegalno i nebezbedno uključenje sa divljeg parkinga na saobraćajnicu.

Podsetimo, Republika je prva pisala o ovom velikom problemu sa kojim su građani kuburili.

Kako je naveo ministar Goran Vesić, niko nije jači od države, a u to će se uveriti i oni koji stoje iza ovoga.

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio raniije da će se sledeće nedelje zatvoriti nelegalni izlaz sa divljeg parkinga na saobraćajnicu, koja sa autoputa vodi do aerodroma Nikola Tesla.

On je na društvenoj mreži "X", povodom udesa koji se desio na ovom nelegalnom izlazu, naveo da će u subotu stupiti na snagu uredba kojom će ova saobraćajnica biti proglašena državnim putem.

Kriminalci koji su otvorili ovaj divlji parking i uklonili deo zaštitne ograde, kao i oni iz nadležne inspekcije koji su pisali kako nije tačno da ovaj divlji parking ima nelegalni izlaz na put, kao i svi koji su ovo podržavali dobiće krivične prijave - poručio je Vesić.

Podsetimo, juče se dogodio neobičan incident ispred parkinga kod aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu, kada je vozač automobila izašao iz vozila i presekao ulicu, izazvavši manji saobraćajni udes.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 


 

Komentari (1)

Loading
aleks

28.03.2024 18:18

Osim Kurtija...