VAŽNI SASTANCI I SUSRETI: Vučić i Brnabić danas će primiti ministra spoljnih poslova Surinama

Autor:

Vesti

18.04.2024

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vučić će ministra spoljnih posova Surinama primiti u Palati Srbija.

VAŽNI SASTANCI I SUSRETI: Vučić i Brnabić danas će primiti ministra spoljnih poslova Surinama

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primiće danas ministra spoljnih poslova, međunarodnog poslovanja i saradnje Republike Surinam Alberta Ramdina, saopštio je Kabinet predsednika.

Predsednik Vučić će ministra spoljnih posova Surinama primiti u Palati Srbija (Bulevar Mihajla Pupina 2) u 12.00 sati.

I predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić sastaće se danas sa ministrom spoljnih poslova, međunarodnog poslovanja i saradnje Surinama Albertom Ramdinom.

Sastanak je najavljen za 12 i 45 sati, u Narodnoj skupštini, najavljeno je iz pres službe Skupštine.

Podsetimo, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primiće akreditivna pisma novoimenovanih ambasadora danas, 18. aprila u Palati Srbija (Bulevar Mihajla Pupina 2), saopštio je Kabinet predsednika.

Podsećamo, predsednik Vučić će od 11.00 časova primiti prvo Ahmeda Almenhalija, novoimenovanog ambasadora Ujedinjenih Arapskih Emirata, a potom će akreditivno pismo predati Frančesko Marija Amoruzo, ambasador Suverenog Malteškog Reda.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa direktorom Kancelarije OEBS-a za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR) Mateom Mekačijem.

- Otvoren razgovor o preporukama za unapređenje izbornog procesa sa direktorom @osceorg ODIHR Mateom Mekačijem, dobrim poznavaocem naših prilika koje prati još od 2012. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (27)

Loading
ceca

18.04.2024 09:31

Sastanak predsednika Vučića sa ministrom spoljnih poslova Surinama pokazuje širinu diplomatskih odnosa Srbije i njen angažman na međunarodnom planu.

ceca

18.04.2024 09:32

Priznanje Srbije od strane Surinama i njihov interes za jačanje saradnje u međunarodnim poslovima ukazuje na uspešnu diplomatsku strategiju koju vodi predsednik Vučić.

ceca

18.04.2024 09:33

Prisustvo novih ambasadora koji predaju akreditivna pisma predsedniku Vučiću svedoči o poverenju koje međunarodna zajednica ima u Srbiju i njenog lidera.

ceca

18.04.2024 09:34

Diplomatski sastanci i susreti na visokom nivou potvrđuju aktivnu ulogu Srbije u međunarodnoj zajednici i njen doprinos miru i stabilnosti u regionu, što je rezultat mudre spoljne politike predsednika Vučića.