"DANAS JE MODERNO BITI RAZVEDEN!": Glumac je u braku s koleginicom, a sada je progovorio o RAZVODU!

Autor:

Zabava

18.04.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miodrag Dragićević je u srećnom braku sa koleginicom Oliverom Bacić.

"DANAS JE MODERNO BITI RAZVEDEN!": Glumac je u braku s koleginicom, a sada je progovorio o RAZVODU!

Foto: Printscreen

U proteklom periodu nekoliko poznatih parova iz sveta estrade stavilo je tačku na svoj brak, što je podstaklo mnoge da porazmisle o ovom fenomenu. 

Među onima koji su javno iskazali svoje mišljenje i dali komentar na sve učestalije razvode bio je i mladi glumac Miodrag Dragičević, koji je srećan u bračnoj zajednici sa koleginicom Oliverom Bacić sa kojom ima i dete.

Mislim da je došlo vreme gde je malo postalo moderno da kažeš da si razveden. "Ja sam razveden muškarac". To je postalo tako, jako nešto. "Ja sam razvedena žena, eto, imam decu". Nekako je to sad postalo kao u, super si, znaš -  počeo je glumac za domaće medije, pa se zapitao:

Republika

Foto: instagram.com/tamaradragicevic

Miodrag sa suprugom Oliverom

- Pa čekaj, gde je ovo da se gaje neki postulati moralni, gde je požrtvovanje? Gde je borba? Gde je tradicija? Gde je tolerancija? Zar nije to u stvari uspeh? Najlakše je reći ne. Mislim, prosto, najlakše je odustati u životu.

Podsetimo, glumački par Miodrag Dragičević i Olivera Olja Bacić su se venčali 16. oktobra 2021. godine u Beogradu, a nepunih mesec dana nakon svadbe su se ostvarili u ulozi roditelja i dobili ćerku kojoj su dali ime Vasilija.

Miodrag Dragičević i njegova supruga Olivera Bacić upoznali su se na neobičan način. Iako se bave istim poslom i godinama su znali jedno za drugo, spojila ih je muzika. Bili u istom društvu s vremena na vreme, ali se taj sudbonosni momenat prepoznavanja dogodio u muzičkom studiju.

- Onog sekunda kad je ušao, nekako sam znala da je on prava osoba za mene. Moram priznati da sam se malo uplašila, nije mi bilo baš svejedno. Svi mi imamo intuiciju i kad ti se dogodi nešto tako veliko, uplašiš se jer to ne očekuješ - rekla je svojevremeno Olivera za Gloriju, a Miodrag je istakao da se i sam osećao slično:

- Pogledao sam je i odmah znao da je neverovatna. Stvari su se zatim odvijale spontano. Valjda to mora tako, da ti se desi u trenutku ili se ne desi uopšte. Vreme je relativna stvar - rekao je tada glumac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading