PUKOVNIK OTVORIO DUŠU POSLE VIŠE OD DVE DECENIJE! ŠLJIVANČANIN: Sve Slobine tajne iz Haga - Čitajte u Srpskom telegrafu! Danas na poklon Magazin Rijaliti!

Autor:

Vesti

25.06.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

PUKOVNIK OTVORIO DUŠU POSLE VIŠE OD DVE DECENIJE! ŠLJIVANČANIN: Sve Slobine tajne iz Haga - Čitajte u Srpskom telegrafu! Danas na poklon Magazin Rijaliti!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Tanjug/AP

Srpski telegraf u izdanju za utorak 25. juna donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

Uz današnje izdanje Srpskog telegrafa na poklon - MAGAZIN RIJALITI! 

 

PUKOVNIK OTVORIO DUŠU POSLE VIŠE OD DVE DECENIJE! ŠLJIVANČANIN: SVE SLOBINE TAJNE IZ HAGA

Veselin Šljivančanin, nekadašnji oficir JNA i Vojske Jugoslavije, bio je gost u emisiji "Intervju", koja se ponedeljkom u 20 časova emituje na Jutjub kanalu Republika news.

U velikoj ispovesti naš sagovornik je otkrio mnogobrojne detalje iz vremena vojne službe, a govorio je i o ratu u bivšoj Jugoslaviji, haškim danima, druženju sa Slobodanom Miloševićem u Hagu.

 

VELIKI POŽAR U SOLITERU NA NOVOM BEOGRADU, IZGORELI KAFIĆ I NEKOLIKO SPRATOVA ZGRADE: KUPIO STAN NA KREDIT, VATRA GA PROGUTALA POSLE SEDAM DANA

U stravičnom požaru koji je juče posle šest sati izbio u Bulevaru maršala Tolbuhina na Novom Beogradu, srećom, nije bilo stradalih, ali je vatrena stihija stanare zavila u crno.

Izgorelo je najmanje šest stanova i jedan automobil, a od kafića u prizemlju, iz koga je krenuo plamen, ostalo je zgarište. Uzrok požara se utvrđuje.

 

DAN ODLUKE NA EP! ORLOVI, SAD ILI NIKAD!

Politika je 1992. umešala prste i sprečila jednu od najboljih generacija naše reprezentacije da zaigra na Evropskom prvenstvu. Usled sankcija UEFA je izbacila Jugoslaviju s turnira, uprkos trijumfalnoj kampanji u kvalifikacijama, da bi umesto plavih zaigrala selekcija Danske, koja se naposletku popela na kontinentalni presto. Večeras (21.00) Srbija ima priliku da se donekle revanšira pošto u odlučujućem meču trećeg kola Grupe C na EVRO 2024 u Nemačkoj igra baš protiv Danaca, a o simbolici zbog 1992, napadačima Srbije i vezi s Piksijem i Dikom za Srpski telegraf je govorio je legendarni centarfor Crvene zvezde i bivše države Darko Pančev.

 

BOŽE, SAČUVAJ! MAJA BEROVIĆ POKAZALA BRADAVICE U HRAMU

Pevačica Maja Berović i njen suprug Alen Dragosav krstili su sina Lava u Hramu Svetog Save na Vračaru, a potom organizovali gala proslavu u jednom poznatom prestoničkom hotelu, gde su pozvali pola estrade, ali ono o čemu bruji javnost je pevačicin stajling, koji je bio totalni promašaj za crkvu i ceremoniju krštenja. Naime, Maja se pojavila u uskoj roze haljini, bez grudnjaka, s ocrtanim bradavicama, golih ramena i leđa, a pri tom nije nosila ništa preko, što se kosi s običajima i pravilima prilikom posete bogomolji.

Foto: Republika

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 25. jun 2024. godine

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragan

25.06.2024 16:18

Šljivavčanin kao i mnoge druge starešine su žrtvovane za stvaranje hrvatske bošnjačke i slovenačke države u okviru hitlerovih granica. Da su ubili, generale,, armije, avijacije, i mornarice sve bi bilo drugačije! Ivako sada ne vredi pričati. Jer oni su razorili jna čisto srpski grad koji nikada nije bio hrvatski.