VUČIĆ PREDLOŽEN ZA POČASNOG GRAĐANINA PRIJEPOLJA: Zbog zasluga koje je učinio za OPŠTINU NA LIMU sledi i priznanje!

Autor:

Vesti

28.06.2024

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odluka o dodeli priznanja biće 3. jula!

VUČIĆ PREDLOŽEN ZA POČASNOG GRAĐANINA PRIJEPOLJA: Zbog zasluga koje je učinio za OPŠTINU NA LIMU sledi i priznanje!

Foto: Tanjug/AP

Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, dobio je prestižni predlog za priznanje "Počasni građanin" opštine Prijepolje, zahvaljujući brojnim investicijama koje je omogućio da se realizuju u ovom gradu na jugozapadu Srbije. Njegov značajan doprinos u razvoju infrastrukture i drugih sektora u opštini Prijepolje je prepoznat kao ključan faktor za unapređenje kvaliteta života građana. Odluka o dodeli ovog priznanja biće doneta na sednici Skupštine opštine Prijepolje zakazanoj za 3. jul.

Pored predsednika Vučića, za priznanja opštine Prijepolje predloženi su i dr Zulkefil Bato Sadović i Zarif Alp. Dr Zulkefil Bato Sadović je predložen za Nagradu opštine Prijepolje zbog izuzetnog doprinosa u pružanju zdravstvene zaštite na teritoriji opštine. Njegova posvećenost i stručnost su značajno unapredili zdravstvene usluge i brigu o pacijentima u Prijepolju.

Zarif Alp, počasni konzul Republike Srbije u Turskoj, takođe je dobio predlog za Nagradu opštine Prijepolje za izuzetan doprinos u razvoju lokalne samouprave. Njegov rad i saradnja sa lokalnim vlastima su doprineli uspostavljanju čvrstih veza između Prijepolja i turskih opština, što je rezultiralo brojnim investicijama i projektima od značaja za lokalnu zajednicu.

Dodela ovih priznanja odražava zahvalnost građana Prijepolja za napore i dostignuća pojedinaca koji su doprineli razvoju i boljitku opštine. Svečanost povodom Dana opštine Prijepolje, na kojoj će biti dodeljena priznanja, održaće se 7. jula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Ena

28.06.2024 10:44

Vučić je svojim predanim radom sve to zaslužio.

Dijana

28.06.2024 10:48

Lepa inicijativa celnika grada Prijepolje. Predsednik je zasluzio takvu cast, jer je istinski rodoljub.

Ana

28.06.2024 11:03

Cestitke, Vucic je ovo priznanje svojim odgovornim radom zasluzio.

Iskra

28.06.2024 11:07

Predsednik Vučić je dostojan ovog priznanja!