SAVO MANOJLOVIĆ NA PROTEST DOVEO NAJVEĆU MRZITELJKU SRBA MILU PAJIĆ! Pljuvala po žrtvama "Oluje", tražila da se Srbija proglasi genocidnom...! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Vesti

28.06.2024

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osnovu "njene misli" čini stav da naše društvo neće napredovati ukoliko se srpski narod kolektivno ne optuži za genocid što je sa grupom svojih istomišljenika javno poručila.

SAVO MANOJLOVIĆ NA PROTEST DOVEO NAJVEĆU MRZITELJKU SRBA MILU PAJIĆ! Pljuvala po žrtvama "Oluje", tražila da se Srbija proglasi genocidnom...! (FOTO/VIDEO)

Foto: Instagram/kreni.promeni

U Loznici se večeras održava protest protiv kompanije Rio Tinto i Projekta "Jadar",  na koji je Savo Manojlović došao sa Milom Pajić.

Mila Pajić je, inače, poznata kao velika provokatorka Srba i Srbije i svim srcem se zalagala za usvajanje Rezolucije o Srebrenici.

 

 

Srbi je najbolje pamte po fotografiji koju je objavila na Instagramu, a na kojoj se vidi ona  kako puši cigaretu dok ispod piše: "Ko ne sluša pjesmu, slušaće oluju".

Ovaj post je objavljen baš na dan Oluje, naravno kao provokacija upućena Srbiji i Srbima.

 

 

Inače, o njoj se priča kao o studentkinji i projektu profesora iz Novog Sada Dinka Gluhonjića, koji je takođe poznat kao veliki mrzitelj Srba.

Ona je više puta, zajedno sa njim, bila u prvim redovima u pokušaju da se spreči održavanje izbora na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu.

Ipak, najveći napredak u opozicionoj lestvici dobila je kad je tražila da se Srbija optuži za genocid u Srebrenici. 

Osnovu "njene misli" čini stav da naše društvo neće napredovati ukoliko se srpski narod kolektivno ne optuži za genocid što je sa grupom svojih istomišljenika javno poručila i tu njenu izjavu možete da pogledate u videu u okviru teksta.

Takođe, Mila Pajić se predstavlja kao jugoslovenka na društvenim mrežama, šireći bratstvo i jedinstvo, ali uz istovremeno optuživanje Srba da su genocidni.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
Nikola

28.06.2024 21:16

Sve sami talog sa dna srpskog društva se skupio da blokira peosperitet Srbije.

Odgovori 10 4
Ena

28.06.2024 21:20

Литијум је велика развојна шанса Србије. Опозиција протестима показује да је не занима развој Србије.

Zora

28.06.2024 21:26

Prisustvo Mila Pajić na protestu jasno pokazuje da je protest antisrpski i da veze nema sa ekologijom.

Odgovori 13 3
Marko

28.06.2024 21:28

Jasno je da su isti i da i Manojlović i Pajićka rade protiv Srbije, svako na svoj način. Zato i ne čudi što su se udružili u pokušaju da sabotiraju veliku šansu za razvoj i napredak Srbije i srpske ekonomije.