NAŠ PEVAČ UHAPŠEN U AMSTERDAMU: Isplivali svi detalji u javnost, iza rešetaka živeo kao KRALJ, samo mu OVO falilo! (VIDEO)

Autor: O.B./P.R.

Zabava

28.06.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Cunami otkrio detalje iz privatnog života.

Danas je zvanično počelo prvo veče "Belgrade Music Week" festivala, na kom će se pojaviti mnogo domaćih, ali i regionalnih izvođača.

Ovaj festival otvorio je reper Emin Hadžajlić, poznatiji kao Cunami, koji je nakon nastupa za Republiku otkrio kakva je atmofera bila na stejdžu.

- Top, ludnica je, uživao sam, prelepa atmosfera, ne čujem vas ništa...Super je otvoriti Music Week - rekao je Cunami.

Republika

Foto: Vladimir Lukić

Cunami

 

Kako se nedavno oženio, Cunami je otkrio kako mu je sada u braku:

- Prelepo je, isto kao i pre, samo smo taj papir potpisali. Odlično, lepo...Nikad nije ljubomorna, ona je moj partner i kraj svega.

Kada je reč o tome da se u decembru na njegovom nastupu potopio splav, kao i o vestima da je bio uhapšen u Amsterdamu, Cunami je rekao:

- Moj život je malo dinamičan, mediji malo zapaze, svaka reklama je dobra reklama. Dešavaju se tako neke stvari, ne mogu ja da utičem na splav što se potopio. To nije hapšenje, crtalo se nešto što nije dozvoljeno, bila je kazna. Crtao sam neki grafit na nedozvoljenom mestu u Amsterdamu. Na grafitu se nalazi ime "Rulaf", imao sam neko suđenje, bio malo u zatvoru, ništa specijalno. Bilo je lepo, hrana je bilo top, grejanje, sve, samo nisam imao telefon.

Republika

Foto: Vladimir Lukić

Cunami

 

Za sam kraj razgovora, on je žestoko potkačio Pljugicu, dok je za Desingericu imao samo reči hvale.

- Ja Pljugicu nikada nisam ni primetio, a Desingerica mi je čovek lik i ikona, a ne bih da uvredim Pljugicu, nikada mi nije bio u etaru - rekao je Cunami.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading