OTKRIVENA ŠTETA U KUĆI GOCE TRŽAN NAKON STRAVIČNOG NEVREMENA: Pevačica u AGONIJI posle POPLAVE!

Autor:

Zabava

28.06.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Tržan i Raša Novaković otkrili su jačinu štete!

OTKRIVENA ŠTETA U KUĆI GOCE TRŽAN NAKON STRAVIČNOG NEVREMENA: Pevačica u AGONIJI posle POPLAVE!

Foto: ST/Tamara Pavišić

Nakon što je Beograd pogodilo jako nevreme, kuća Goce Tržan i njenog supruga Raše Novakovića poplavljena je tokom protekle noći, što je izazvalo zabrinutost kod javnosti. Raša je na svom Instagram profilu objavio snimak na kom je pokazao da im nameštaj pliva u vodi dok su on i Goca skupljali vodu.

- Sanirali smo sve, nije velika šteta... To je jedna soba. Napravili smo porodičnu radnu akciju i završili. Ništa strašno - rekao je Raša, prenosi Pink.

Ovaj brz odgovor i efikasna reakcija porodice Novaković na nepredviđenu situaciju pokazuju njihovu spremnost da se nose sa izazovima koje život može doneti.

 


Nakon objave snimka i Rašinog komentara, mnogi pratioci su iskazali podršku porodici i pohvalili njihovu hrabrost i snalažljivost u ovakvoj situaciji. Ovakva otvorenost i transparentnost u vezi sa neprijatnim događajima su primer kako javne ličnosti mogu da se ponašaju u kriznim situacijama.

Iako su se našli u nevolji, Raša i Goca su zajedno prionuli na rešavanje problema, što je primer kako zajednički rad može da prevaziđe teškoće. Njihova porodična radna akcija pokazuje važnost solidarnosti i podrške među članovima porodice u teškim trenucima.

Ova situacija takođe ističe važnost rezilijentnosti, odnosno sposobnosti da se prevaziđu izazovi i da se brzo oporavi od neprijatnih događaja. Rašina izjava o saniranju štete i završetku porodične radne akcije pokazuje optimizam i fokusiranost na rešenje problema.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading